Napoli ipak dovodi Hrvata?

Nakon što je propao posao s Vrsaljkom, u redove lidera Serie A odlazi bivši igrač Hajduka


Slaven Knežević
13.02.2018.13:00
Nakon što je propao posao s Vrsaljkom, u redove lidera Serie A odlazi bivši igrač Hajduka
Nikola Vilic / CROPIX

sažeto

Hrvoje Milić blizu je potpisa s liderom talijanske Serie A Napolijem. Milić je nedavno raskinuo ugovor s Olympiakosom i u Napoli može otići besplatno


Slaven Knežević
13.02.2018.13:00

Aktualni lider talijanske Serie A, Napoli, ima velikih problema s lijevim bekom nakon što je Fazi Ghoulam doživio tešku ozljedu koja ga je s terena udaljila do kraja sezone. Talijanski velikan pokušao je ruku zakrpati na proteklom prijelaznom roku, a velika želja bio im je Šime Vrsaljko iz Atletico Madrida.

Ipak, Vrsaljko je odlučio produljiti ugovor s Atleticom i ostati u Španjolskoj, a Napoliju se sada otvorila mogućnost dovođena još jednog Hrvata. Prema pisanju Gianluce Di Marzia Napoli je zainteresiran za dovođenje Hrvoja Milića.

Milić je prije dva tjedna raskinuo ugovor s Olympiakosom pa bi u Napoli mogao doći odmah i to za besplatno. Osim Milića, u kombinaciji su i Guilherme Siqueira i Gabriel Paletta koji su također bez ugovora, ali bivši igrač Hajduka je mlađi i kvalitetniji od druge dvojice pa je izgleda najbliže potpisu za aktualne lidere talijanskog prvenstva.

nogomet

Serie A

Šime Vrsaljko

Napoli

Olympiakos

Hrvoje Milić

Fazi Ghoulam

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter