NAJNOVIJI GAZZIN SKANDAL

Nakon što su ga pronašli gologa kako gleda nogomet u sobi za šminkanje, Gascoigne uhićen jer je pipkao ženu u vlaku


100posto
26.08.2018.16:00
Nakon što su ga pronašli gologa kako gleda nogomet u sobi za šminkanje, Gascoigne uhićen jer je pipkao ženu u vlaku
Justin Setterfield/Getty Images

sažeto

Policija još razgovara sa svjedocima nakon posljednjeg incidenta nogomente ikone


100posto
26.08.2018.16:00

Engleska nogometna legenda Paul Gascoigne ne prestaje nizati skandale, a najnoviji je napravio u vlaku, gdje je seksualno uznemiravao jednu putnicu, načon čega je priveden.

"Naši službenici pozvani su na stanicu u Durhamu u 18:45 sati u ponedjeljak nakon izvješća da je žena bila seksualno napadnuta u vlaku iz Yorka. Uhićen je 51-godišnjak iz Gatesheada pod sumnjom u seksualni napad dodirivanjem. Pušten je, ali je pod istragom. Službenici i dalje traže očevice", izvijestio je glasnogovornik lokalne policije, a prenosi The Sun.

Taj 51-godišnjak je, dakako, Gazza, koji je nedavno napravio kaos i prilikom gostovanja u emisiji "Soccer AM" na TV-postaji Sky, kad su ga pronašli potpuno gologa kako gleda nogomet u javnoj sobi za šminkanje, za koju je mislio da je njegova privatna svlačionica. Tijekom emisije djelovao je kao da je pod utjecajem alkohola, s kojim se godinama bori, te je ranije završio gostovanje, kasnije se pravdajući da mu je pozlilo zbog tableta za spavanje.

Gascoigne se s ovisnošću o alkoholu bori već 20 godina, na odvikavanje je odlazio više od deset puta, a 2001. mu je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

vlak

seksualni napad

Paul Gascoigne

newsletter

Prijavite se na Newsletter