PSG otkrio što traži za Neymara

Nakon što su glatko odbili Real, iz Pariza su Barceloni poručili: Dajte nam 100 milijuna eura i dvije megazvijezde


Slaven Knežević
22.08.2019.14:00
Nakon što su glatko odbili Real, iz Pariza su Barceloni poručili: Dajte nam 100 milijuna eura i dvije megazvijezde
Getty Images

sažeto

PSG je Barci ponudi Neymara za 100 milijuna eura i Ousmanea Dembelea i Nelsona Semeda


Slaven Knežević
22.08.2019.14:00

Sapunica 'Neymar i njegov transfer' se nastavlja, a glavnu bitku još uvijek vode dva najveća španjolska kluba Real Madrid i Barcelona. Francuski L'Equipe je objavio kako je PSG odbio ponudu Real Madrida koja je uključivala 100 milijuna eura, Garetha Balea, Keylora Navasa i Jamesa Rodrigueza za Neymara.

Getty Images

Navedeni igrači im nisu pretjerano zanimljivi, ali da nisu nužno protiv opcije da dobiju neku količinu novaca i određene igrače pokazuje ponuda koju su navodno iz Pariza poslali Barceloni. Mundo Deportivo piše kako je PSG od Barce zatražio 100 milijuna eura i dvije velike zvijezde.

Barca svim silama pokušava vratiti Neymara iz Pariza, ali to bi napravili sa što manje davanja u eurima s obzirom na to da su već doveli Antoinea Griezmanna iz Atletico Madrida za 120 milijuna eura i Frenkieja de Jonga iz Ajaxa za 75 milijuna.

Getty Images

Barcina zadnja ponuda bila je da dovedu Neymara na jednogodišnju posudbu s opcijom kupnje na kraju sezone, ali i to je odbijeno pa sada PSG traži 100 milijuna eura, Ousmanea Dembelea i Nelsona Semeda za brazilskog čarobnjaka. Nije poznato kako je Barca reagirala na ovaj prijedlog, ali sve je izglednije da će Neymar iduću sezonu provesti u Španjolskoj.

nogomet

Barcelona

transfer

PSG

Neymar

Ousmane Dembele

Nelson Semedo

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter