Priprema se još jedna transfer bomba

Nakon što su 'šokirali' dovođenjem Ronalda, sada love još jednu megazvijezdu: Juve nudi 90 milijuna i sjajnog igrača za napadača kojeg želi pola svijeta


Slaven Knežević
24.03.2019.18:40
Nakon što su 'šokirali' dovođenjem Ronalda, sada love još jednu megazvijezdu: Juve nudi 90 milijuna i sjajnog igrača za napadača kojeg želi pola svijeta
Getty Images

sažeto

Juventus će Liverpoolu ponuditi Paula Dybalu i 90 milijuna eura za Mohameda Salaha


Slaven Knežević
24.03.2019.18:40

Juventus se sprema još jednim megatransferom zatresti nogometni svijet. Dolazak Cristiana Ronalda u Torino iz Real Madrida prošle sezone bio je glavna nogometna vijest, a sada mu u Juventusu planiraju priključiti još jednu veliku zvijezdu i ponovno svima ostalima ukrasti svijetla reflektora.

Getty Images

Engleski i talijanski mediji pišu kako se prvak Italije sprema ponuditi Paula Dybalu i novac za sjajnog napadača Liverpoola Mohameda Salaha. Dybala se nije previše naigrao od kada je Cristiano Ronaldo stigao u klub. Od kada su doveli sjajnog Portugalca, Dybala je počeo dobivati sve manju minutažu, a time je sve više raslo i njegovo nezadovoljstvo.

Ove sezone skupio je 35 nastupa, ali samo je u 26 utakmica bio u početnoj postavi, a samo 17 puta odigrao svih 90 minuta. U zadnjih pet utakmica samo je jednom bio u početnoj postavi i to kada je Juventus izgubio 2-0 od Genoe, dok je u Ligi prvaka protiv Atletica ostao bez minutaže.

Getty Images

Naravno da je tako mala minutaža natjerala Dybalu da počne razmišljati o odlasku iz Juventusa, a TuttoMercato piše kako će otići u Liverpool u velikoj trampi koja se sprema za ljetni prijelazni rok. Prema njima, Dybala ne bi imao ništa protiv odlaska u Liverpool, a to je palo kao sjekira u med sportskom direktoru Juventusa Fabiju Paraticiju.

Paratici će tako početi pripremati transfer Salaha u visini od 150 milijuna eura s time da će pod račun dati i Dybalu i tako umanjiti cifru za 60 milijuna eura. Daily Mail potvrđuje ovu kombinaciju i piše kako je to itekako izgledan scenarij. 

nogomet

transfer

Juventus

Liverpool

Mohamed Salah

Paulo Dybala

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter