'NEK' BUDE USPJEŠAN KAO IGRAČ U ZVEZDI'

Navijači BiH poručili Prosinečkom: 'Umorni smo od obećanja, ne moraš nas kupovati pričom, učini to rezultatom'


Toni Horvat
10.01.2018.18:00
Navijači BiH poručili Prosinečkom: 'Umorni smo od obećanja, ne moraš nas kupovati pričom, učini to rezultatom'
Reuters

sažeto

Udruga navijača Bosne i Hercegovine oglasila se prvi put nakon imenovanja Roberta Prosinečkog izbornikom njihove zemlje


Toni Horvat
10.01.2018.18:00

U razdoblju koje je prethodilo imenovanju Roberta Prosinečkog izbornikom Bosne i Hercegovine tamošnja udruga navijača nije se oglašavala, ali sad kad je sve gotovo, BHFanaticos su na svojoj stranici na Facebooku objavili stav o cijeloj situaciji u tekstu intrigantnog naslova zgodne igre riječi (slova, inicijala, kako god hoćete) - "Selektor R(i)P".

U prvom dijelu teksta prokomentirali su sami tijek procesa biranja novog izbornika, zahvalili bivšem izborniku Mehmedu Baždareviću, a onda se osvrnuli na Robija.

"Prateći izvješća i intervjue, radi se o velikom stručnjaku i treneru, a je li to tako, ostaje za vidjeti u narednom razdoblju. Onaj Robert kojeg se sjećamo s nogometnih terena, tj. kao igrača, definitivno spada u vrh svjetskog nogometa, ali kao trener - možda negdje blizu zlatne sredine. Svjesni smo činjenice da je Prosinečki jedan od najvećih igrača ikad s ovih prostora i nadamo se da će sa BiH ostvariti trenerski uspjeh poput onoga što je kao igrač imao sa Crvenom zvezdom", skeptični su navijači.

Na kraju teksta direktno su se obratili Žutom:

"Ne moraš nas kupovati pričom, učini to rezultatom, umorni smo od priča i obećanja, želimo rezultate, svjesni smo kvaliteta reprezentacije i (ne)kvaliteta ljudi u Savezu, a tebi Roberte sretno pa kako bude bude!"

BiH

Robert Prosinečki

BHFanaticos

Podijeli članak