VIDEO: SRAMOTNA POGREŠKA LOVRENA

Navijači Liverpoola 'razapeli' Hrvata: 'Kako je moguće da je on nogometaš? Nadam se da će slomiti nogu!'


Toni Horvat
13.09.2017.22:00
Navijači Liverpoola 'razapeli' Hrvata: 'Kako je moguće da je on nogometaš? Nadam se da će slomiti nogu!'
Reuters

sažeto

Dejan Lovren promašio je loptu u svojem petercu, što je rezultiralo golom Seville. Navijači Liverpoola 'poderali' su ga na društvenim mrežama. Završilo je 2-2


Toni Horvat
13.09.2017.22:00

Otkad je 2014. došao u Liverpool, naš reprezentativni stoper Dejan Lovren igra toplo-hladno, ali kad je hladno, onda je ledeno. Baš kao na startu ovogodišnje Lige prvaka, kad su "redsi" ugostili Sevillu, a Španjolci su poveli već u 5. minuti nakon nevjerojatnog propusta bivšeg dinamovca.

Prizemna lopta s lijeve strane išla je direktno prema njemu, samo ju je trebao ispucati, no kao da ima rupu u nozi, propustio ju je do usamljenog Wissama Ben Yeddera na drugoj vratnici, koji je zabio za 1-0.


Liverpool 0-1 Seville but Wissam Ben Yedder 13... by aidahowson

Navijači Liverpoola su, blago rečeno, poludjeli.

"Odj*bi iz mojeg je*enoga kluba, ti je*ena sramoto od nogometaša", poručio mu je jedan fan na Twitteru, a drugi je dodao da bi platio 20 milijuna (koliko ga je Liverpool platio Southamptonu) samo da ode iz kluba.

"Lovren je najgora stvar koja se dogodila Liverpoolu", "Lovrenove igre će me ubiti", "Kako je moguće da je Lovren nogometaš?", "Nadam se da će slomiti nogu", "Zaista se moraš truditi da budeš loš kao Dejan Lovren", samo su neki od komentara na Twitteru na račun hrvatskoh braniča, a u nastavku pogledajte i ostale.

Liga prvaka

Liverpool

twitter

navijači

Dejan Lovren

Sevilla

Podijeli članak