IMA VOJSKU POMAGAČA

Ne samo da zarađuje milijune, nego mu Barcelona dodatno plaća sve što poželi, a još joj nije vratio ni golom


Toni Horvat
14.02.2018.16:30
Ne samo da zarađuje milijune, nego mu Barcelona dodatno plaća sve što poželi, a još joj nije vratio ni golom
Alex Caparros/Getty Images

sažeto

Ousmane Dembele na račun Barcelone koristi kuhara, liječnika, fizioterapeuta, zaštitara, a kupili su mu i roštilj


Toni Horvat
14.02.2018.16:30

Već u trećoj utakmici za Barcelonu, mladić koji je stigao na Camp Nou kao zamjena za odbjeglog Neymara ozlijedio je bedreni mišić i morao mirovati skoro četiri mjeseca. Ousmane Dembele vratio se nogometu početkom ove godine i ubilježio još pet nastupa, redom s klupe, a još čekamo na njegov prvi gol.

A Barcelona čini apsolutno sve kako bi svojem najvećem ovoljetnom pojačanju, plaćenom Borussiji Dortmund 105 milijuna eura, omogućilo najbolje uvjete, ne samo sportske, nego i životne.

Na 20-godišnjeg Francuza, piše Mundo Deportivo, stalno pazi zaštitar kod njegove kuće. Klub plaća i liječnika i fizioterapeuta koji ga posjećuju i koji su mu pomagali pri oporavku, na raspolaganju mu je kuhar kako bi se pravilo hranio i izbjegavao fast food, a Dembele je zatražio, pa odmah i dobio, i lijepi roštilj na kojemu može pripremati hranu u vrtu.

Nije da si Dembele sve navedeno nije sam mogao priuštiti, jer samo od ugovora s katalonskim divom zarađuje 12 milijuna eura na godinu, ali hej, ako mu klub već toliko želi ugoditi... Dembele tako može poželjeti bocu ptičjeg mlijeka ili kajganu Svetog Petra, pucnuti prstima i Barcelona sve rješava. 

Barcelona

Ousmane Dembele

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter