Hrvati postaju veliki hit

Netflix najavio snimanje serije u kojoj će Mandžukić, Pjaca i ekipa imati glavnu ulogu


Slaven Knežević
10.10.2017.18:40
Netflix najavio snimanje serije u kojoj će Mandžukić, Pjaca i ekipa imati glavnu ulogu
Getty Images

sažeto

Netflix je najavio snimanje dokuserije koja će pratiti život i rad nogometaša Juventusa te biti prva takva u svijetu


Slaven Knežević
10.10.2017.18:40

Jedan od najvećih streaming servisa, američki Netflix, najavio je da će napraviti dokuseriju u četiri dijela o Juventusu. Početkom iduće godine, četiri epizode u trajanju od jednog sata, dočarat će život nogometaša u Torinu. Serija bi trebala uključivati snimke s treninga i utakmica, ali i privatne živote igrača Stare Dame.

"Netflix je dom strastvenih priča, a ne postoje strastveniji navijači od onih Juventusovih", rekao je Erik Barmack, potpredsjednik Netflixa zadužen za međunarodnu proizvodnju sadržaja.

Serija o Mariju Mandžukiću, Marku Pjaci i njihovim suigračima bit će prva takva na Netflixu koji ima 104 milijuna korisnika u preko 190 zemalja.

"Ponosni smo što je Juventus prvi nogometni klub koji će sudjelovati u Netflixovoj dokuseriji. Ovakve suradnje su potvrda naše strasti za inovacijom i želje da budemo u svakom smislu sportski i zabavni brend. Odlučni smo u namjeri da dođemo do naših navijača u cijelom svijetu i milijuna Netflixovih korisnika koji će zahvaljujući seriji upoznati Juventus iz svakog ugla", rekao je Federico Palomba iz Juventusa koji je zadužen za suradnju s Netflixom.

nogomet

serija

Juventus

Mario Mandžukić

Marko Pjaca

Netflix

Podijeli članak