VIDEO: Lude scene iz ponajbolje lige svijeta!

Nesretni napadač zaobišao vratara, gurnuo loptu prema praznoj mreži, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno!


Dejan Šmehil
11.03.2019.14:00
Nesretni napadač zaobišao vratara, gurnuo loptu prema praznoj mreži, a onda se dogodilo nešto nevjerojatno!
Getty

sažeto

Hannoverov napadač Haraguchi bio je siguran da će zabiti pogodak no lopta je na putu do gola stala tik ispred crte! A krivac za ovaj strašan peh bio je - snijeg...


Dejan Šmehil
11.03.2019.14:00

Hannoverov Genki Haraguchi zaobišao je vratara Bayera iz Leverkusena, Hradeckog, i trebalo je samo ugurati loptu u mrežu. Zadatak da ne može biti lakši. Japanski je napadač sve odradio školski, čak je i Bayerov branič odustao od "potjere" za loptom koja je išla prema praznom golu, ali ispriječio se – snijeg!

Lopta je stala točno ispred crte pa nju je Tah samo pokupio i nastavio s igrom. Nesvakidašnja situacija, a dodatno dobiva na težini ako kažemo da se Hannover nalazi pri samom dnu bundesligaške ljestvice i svaki bod mu je zlata vrijedan u grčevitoj borbi za ostanak.

Domaća je momčad naposljetku izgubila 2:3, a "sporni" se trenutak dogodio u 35. minuti pri rezultatu 0:2 za apotekare. Uspio je Hannover i unatoč ovom ogromnom pehu doći do 2:2 u drugom poluvremenu, ali ipak im nije bilo suđeno te večeri. U 87. su primili treći i napustili snijegom zasut teren pognute glave.

A Haraguchi vjerojatno još sanja onaj svoj šut iz 35. minute...

snijeg

Bundesliga

Hannover

Genki Haraguchi

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter