OPREZNO, 'KOCKASTI'

Neymar je presretan jer je Brazil na SP-u izbjegao momčad protiv koje su Hrvati unaprijed upisali tri boda


Toni Horvat
07.12.2017.12:00
Neymar je presretan jer je Brazil na SP-u izbjegao momčad protiv koje su Hrvati unaprijed upisali tri boda
Reuters

sažeto

Oni puno trče i igraju vrlo fizički, sretan sam što nismo u skupini s njima, rekao je Neymar o afričkim reprezentacijama, posebno Nigeriji


Toni Horvat
07.12.2017.12:00

Brazil će biti jedan od najvećih favorita na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a Neymar jedna od njegovih najvećih zvijezda koja će pokušati vratiti "carioce" na sam svjetski vrh.

Zato je Brazilcima i cijelom nogometnom svijetu važno da je PSG-ov napadač zadovoljan nedavnim ždrijebom, koji je aktualne viceprvake smjestio u skupinu sa Srbijom, Švicarskom i Kostarikom.

A zapravo, najvažnije mu je da je Brazil izbjegao reprezentaciju koja je završila u skupini sa Hrvatskom, a protiv koje je naša nogometna javnost već upisala tri boda.

"Sretan sam što nismo u skupini s nekom od afričkih momčadi poput Nigerije. Oni puno trče i igraju vrlo fizički", rekao je Neymar za Yahoo.

"Moramo biti na najvišoj razini da bismo ostvarili dobar rezultat, pogotovo u prvoj utakmici turnira. Imamo teške protivnike", smatra Neymar, no valjda je najvažnije da među njima nije Nigerija.

hrvatska nogometna reprezentacija

Neymar

SP 2018.

Nigerija

Podijeli članak