Neymarov otac 'prodao' sina

Brazilski čarobnjak sve dogovorio s Real Madridom, u PSG-u bijesni: 'To je frustrirajuće i nimalo nam se to ne sviđa'


Slaven Knežević
14.09.2018.15:00
Brazilski čarobnjak sve dogovorio s Real Madridom, u PSG-u bijesni: 'To je frustrirajuće i nimalo nam se to ne sviđa'
Getty Images

sažeto

Neymarov otac navodno je sve dogovorio s Real Madridom i njegov sin bi se idućeg ljeta trebao priključiti Luki Modriću i ekipi


Slaven Knežević
14.09.2018.15:00

Ljubav Neymara i Real Madrida ili bolje rečeno pokušaj njihove ljubavne veze opjevan je već puno puta. Ovo ljeto nije ponudilo ništa drugačiju pjesmu. Neymar ide, pa Neymar ne ide u Real Madrid. Na kraju je prošao prijelazni rok i činilo se kako Neymar ipak nije otišao u Real Madrid. Ili možda je?

Prema pisanju francuskog lista Le 10 sport Neymarov otac, koji mu je i menadžer, sve je dogovorio s Realom i preostao je samo dogovor s PSG-om oko visine odštete. Neymar bi tako idućeg ljeta trebao doći Luki Modriću u Madrid, a taj transfer će vjerojatno uključivati rekordnu odštetu.

Nije poznato kakve je uvjete Neymar dogovorio s Real Madridom, ali španjolski As navodi kako je Neymar top prioritet kluba i kako ga neće ispustiti iz ruku. Real je želio i Kyliana Mbappéa, ali izgleda da je njega teže dovesti nego Neymara pa je Brazilac postao prva meta.

Nakon što je u javnost procurilo da je Real iza leđa PSG-a pregovarao s Neymarovim ocem, o svemu se za Marcu oglasio i predsjednik pariškog sastava Nasser al-Khelaifi.

"Da budem iskren, to je frustrirajuće jer nije pošteno da neki drugi klubovi ili osobe pričaju s našim igračima. Nimalo nam se to ne sviđa i o tome smo već razgovarali s Real Madridom. Imamo dobar odnos i oni kažu da poštuju PSG. Nadam se da je to istina", rekao je al-Khelaifi.

nogomet

Real Madrid

transfer

Neymar

PSG

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter