Transfer koji bi zatresao zemlju

Neymar ne ide ni u Barcelonu, ni u Real Madrid: Brazilac nije mogao odbiti legendu i odlazi u MLS na 10 godina


100posto
05.12.2018.17:00
Neymar ne ide ni u Barcelonu, ni u Real Madrid: Brazilac nije mogao odbiti legendu i odlazi u MLS na 10 godina
Getty Images

sažeto

David Beckham ponudio je Neymaru 10-godišnji ugovor, a Brazilac je kroz smijeh odgovorio potvrdno i nazvao legendarnog Engleza šefom


100posto
05.12.2018.17:00

Brazilski napadač Neymar svakako se nalazi u skupini najboljih svjetskih nogometaša. Ove sezone je u dresu PSG-a u 18 utakmica zabio 15 golova i upisao sedam asistencija. Već neko vrijeme je povezivan s najvećim svjetskim klubovima, a na toj listi prednjače Barcelona i Real Madrid.

Ipak, nisu dva najveća španjolska kluba jedini koji bi ga voljeli vidjeti u svojoj svlačionici. Na istu ideju došao je i David Beckham, bivši legendarni engleski nogometaš koji je danas vlasnik Inter Miamija, novog kluba koji će uskoro debitirati u američkom MLS-u.

Beckham je u jednoj emisiji imao priliku direktno pričati s Neymarom, a tu je priliku iskoristio da Brazilcu ponudi 10-godišnji ugovor.

"Vratio sam se 10 godina u prošlost i shvatio koliko se liga od tada popravila i narasla. Zato ću nakon ove emisije uzeti jedan prazan list papira na kojem ćemo ti ponuditi ugovor s Miamijem za idućih 10 godina. Nećemo te plaćati puno, ali ono, znaš... Dogovoreno?", pitao je Beckham Neymara koji je kroz smijeh odgovorio: "Dogovoreno, šefe!".

nogomet

transfer

Neymar

PSG

David Beckham

MLS

Inter Miami

newsletter

Prijavite se na Newsletter