VIDEO: POTPUNO SE 'RASPAO'

Neymara uveli u sobu u kojoj je odrastao, njegova reakcija zaprepastila je čak i roditelje


Toni Horvat
13.06.2018.21:00
Neymara uveli u sobu u kojoj je odrastao, njegova reakcija zaprepastila je čak i roditelje
screenshot

sažeto

Brazilski as prisjetio se teškog djetinjstva, sasvim drukčijeg od njegova današnjeg životnog stila


Toni Horvat
13.06.2018.21:00

Jedini nogometaš od kojeg se na SP-u možda očekuje više od Lea Messija je njegov donedavni suigrač Neymar. Argentinski čarobnjak jedini je igrač na kojeg je manji koeficijent na kladionicama za prvog strijelca smotre u Rusiji nego na brazilskog asa.

Na Anfieldu se vratio nogometu u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske i dokazao da tri mjeseca mirovanja zbog ozljede nisu ostavili traga na njemu.

Ali u tom razdoblju mirovanja proživio je jedan emocionalni šok, što su Brazilci ovih dana mogli vidjeti na televiziji, a mi ostali na internetu.

Naime, brazilska TV-postaja je u suradnji s Neymarovom obitelji napravila vjernu repliku stana u San Vicenteu u kojem je odrastao. Pustili su ga unutra i snimali njegove reakcije, a čim je otvorio vrata svoje sobe, krenule su suze. Nakon nekoliko trenutaka već je plakao ko kišna godina.

Njegova soba rekreirana je do najmanjeg detalja, uključujući brojne osobne predmete, poput njegovih prvih nogometnih trofeja.

Nostalgija ga je potpuno shrvala, pa su uskoro u sobu ušli njegovi roditelji, sestra Rafaella i djevojka Bruna Marquezine kako bi cijelo iskostvo podijelili s emocijama preplavljenim nogometašem.

"Pogledao me i upitao: 'Zašto, majko?' Nisam znala što mu odgovoriti", rekla je mama Nadine.

Neymar je s obitelji odrastao u vrlo siromašnim uvjetima, a danas spada među najbogatije sportaše svijeta. Njegov transfer iz Barcelone koštao je PSG rekordna 222 milijuna eura, a njegova mjesečna primanja samo od ugovora su tri milijuna eura, odnosno 100.000 eura na dan.

No u trenutku se vratio u sasvim drukčije dane i "raspao se". Međutim, kad se sabrao, zahvalio je TV-kući i voditelju Lucianu Hucku na "jednoj od najnevjerojatnijih posveta koje je ikad dobio" te je potpuno fizički i psihički spreman stigao u Rusiju.

SP 2018.

Neymar

Brazil

soba

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter