A BILA JE U TOP 10

Nije dobila meč više od godinu dana, ali i dalje ljuti kladitelje: 'Nadam se da ćeš se ozlijediti do kraja života, kujo!'


Toni Horvat
21.08.2018.19:00
Nije dobila meč više od godinu dana, ali i dalje ljuti kladitelje: 'Nadam se da ćeš se ozlijediti do kraja života, kujo!'
Timea Bacsinszky

sažeto

Matea Bascinszky dvaput je bila u polufinalu Roland Garrosa, ali zbog ozljede nije nikog dobila od lanjskog Wimbledona


Toni Horvat
21.08.2018.19:00

Prije samo dvije godine Matea Bacsinszky bila je Top 10 tenisačica, ali lani je u 3. kolu Wimbledona ozlijedila kvadriceps, zbog čega nije igrala do kraja godine. U 2018. je bezuspješno pokušava vratiti pobjedama, na svih sedam turnira na kojima je nastupila gubila je u 1. kolu.

Posljednji takav meč odigrala je jučer u New Havenu, gdje ju je 7-5, 6-1 izbacila kvalifikantica Monica Puig. Ali neki teniski fanovi, a vjerojatno prvenstveno kladitelji, ozbiljno su se razljutili nakon (ne)očekivanog poraza te joj slali grozne poruke na društvenim mrežama.

"Nadam se da ti je ovo bio posljednji meč ikad. Ne zaslužuješ ni hodati, a kamoli se baviti sportom poput tenisa. Nadam se da ćeš se ozlijediti do kraja života, kujo", napisao joj je jedan bijesni "fan", a 29-godišnja Švicarka podijelila je njegovu poruku sa svijetom na Twitteru.

"Stvarno? Jedna od mnogih poruka nakon današnjeg poraza. I to nakon što sam konačno zdrava i spremna natjecati se u sportu koji volim. Ljudi poput ovog trebaju se pripremiti na to da me gledaju kako hodam i uživam na teniskom terenu u idućim godinama, kažem vam", napisala je Bacsinszky.

Švicarka je trenutačno 751. na svijetu, a u svibnju 2016. bila je deveta. U karijeri je osvojila četiri turnira u singlu i pet u parovima, a na Grand Slamovima je najbolje rezultate ostvarivala na Roland Garrosu, na kojem je 2015. i 2017. igrala polufinale.

tenis

prijetnje

Matea Bacsinszky

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter