Izjave koje nikad nećemo zaboraviti

Nije moguće da su sve ovo izjavili najveći sportaši: 'Ako je kokain droga, onda sam narkoman!'


100posto
13.10.2018.19:00
Nije moguće da su sve ovo izjavili najveći sportaši: 'Ako je kokain droga, onda sam narkoman!'
Getty Images

sažeto

Takve izjave oduševljavaju i one koji s nešto manje žara prate sportska uzbuđenja, u svakom slučaju to su poslastice kojih se uvijek rado prisjetimo...


100posto
13.10.2018.19:00

Na našim prostorima poznate su rubrike tipa "Ispeci-reci", a u kojima su imali čast gostovati i najbolji sportaši. Često sportaši ispale neke izjave koje se pamte, a šačica njih pamti se i desetljećima, upravo zbog "težine" izrečenog...

Takve izjave oduševljavaju i one koji s nešto manje žara prate sportska uzbuđenja, u svakom slučaju to su poslastice kojih se uvijek rado prisjetimo.

"Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman!", jedna je od napoznatijih, a koja se i danas prepričava.

Njezin autor je slavni Claudio Caniggia, bivši argentinski nogometni reprezentativac.

U nastavku donosimo itekako originalne poslastice:

"Nazvao me silovateljem i pustinjakom. Nisam pustinjak", bivši boksački prvak Mike Tyson.

Reuters

"Loptica ne zna koliko imam godina", bivša najbolja svjetska tenisačica Martina Navratilova.

"Ne postoji ništa između - ili si dobar, ili si loš. Mi smo bili negdje između", Gary Lineker, bivši engleski nogometni reprezentativac.

"Pregazio bih i vlastitu majku da osvojim Super Bowl", bivši igrač NFL momčadi Washington Redskinsa Joe Jacoby.

"Vidio sam sjenu Georgea Foremana kako boksa i sjena je pobijedila", jedan od najvećih boksača svih vremena Mohammad Ali.

"Ne bi me bilo briga sve i da izgubimo svaku utakmicu u natjecanju, samo da dobijemo prvenstvo", bivši napadač Dinama i australske nogometne reprezentacije Mark Viduka.

Reuters

"Potrošio sam 90% svog novca na žene i piće. Ostatak sam spiskao", George Best, bivši nogometaš Manchester Uniteda.

"Ne zna šutirati ljevicom, ne zna voditi loptu, ne trudi se previše i ne zabija puno golova. Što se ostalog tiče, sasvim je u redu", Best o Davidu Beckhamu.

"Volim tenzije. Volim kada sve ide po krivu. U NBA-u ne promoviraju tipove poput mene. Vole dobre momke, ali ja nalazim načina da se promoviram", rekao je Metta World Peace, NBA košarkaš.

"Moja karijera je zapinjala sve dok nisam napravio zaokret od 360 stupnjeva i onda krenuo u pravom smjeru", NBA košarkaš Tracy McGrady.

"Nikoga u nogometu ne bi smjeli nazivati genijem. Genije je momak poput Normana Einsteina", bivši igrač američkog nogometa Joe Theismann.

Reuters

"Nikad nisam izgubio utakmicu. Samo mi je ponestalo vremena", Michael Jordan, jedan od najboljih košarkaša svih vremena.

"Zašto bih pomogao svojoj momčadi da osvoji naslov prvaka? Oni ništa ne rade za mene. To je za mene veliki rizik i imam obitelj koju trebam nahraniti", bivši NBA košarkaš Latrell Sprewell.

"Ovo su moje nove tenisice. To su dobre tenisice. U njima nećete biti bogati kao i ja, nećete skakati kao ja, a definitivno nećete biti zgodni kao ja. Samo ćete imati iste tenisice kao i ja i to je sve", Charles Barkley, bivši NBA košarkaš i član Kuće slavnih.

"Moja sestra očekuje bebu. Još ne znam hoću li biti ujak ili ujna", bivši NBA košarkaš Chuck Nevitt.

"Golf i seks jedine su stvari u kojima možete uživati i ako niste dobri u njima", bivši golfer Jimmy Demaret.

"Dugujem puno svojim roditeljima, posebice majci i ocu", australski golfer Greg Norman.

"Kad galebovi slijede koču, to je zato jer misle da će se bacati srdele u more. Hvala", bivši nogometaš Manchester Uniteda Eric Cantona na presici nakon suspenzije zbog udaranja navijača kung-fu udarcem.

newsletter

Prijavite se na Newsletter