FOTO: RAJ ZA MUŠKE OČI

Nogomet nikad nije bio ovako seksi: Najljepše navijačice svijeta na jednome mjestu, ali Hrvatice su sramežljive


Toni Horvat
07.12.2017.19:00
Nogomet nikad nije bio ovako seksi: Najljepše navijačice svijeta na jednome mjestu, ali Hrvatice su sramežljive
Instagram

sažeto

Stranica Football Fittys na Instagramu objavljuje seksi fotografije koje im šalju navijačice diljem svijeta u nogometnim dresovima


Toni Horvat
07.12.2017.19:00

Kad krene Svjetsko prvenstvo u Rusiji, osim u vrhunskom nogometu, muška populacija uživat će i u kadrovima seksi navijačica na tribinama, koje u ljetnim mjesecima na utakmice često dolaze u oskudnoj odjeći ili u dresovima, u kojima iz nekog razloga djeluju posebno atraktivno.

Ali zahvaljujući društvenim mrežama, ne treba ni čekati početak SP-a. Djevojke diljem svijeta na stranicu Football Fittys šalju svoje fotografije u dresovima svojim omiljenih momčadi, bilo klubova, bilo reprezentacija. Ima tu i profesionalnih modela i manekenki, ali i mnoštvo običnih "djevojaka iz susjedstva".

Ne moraju ni biti u dresovima, mnoge na sebi imaju i manje odjeće, ali važno je da imaju na sebi neko navijačko obilježje. Ima tu ljepotica koje podržavaju Barcelonu, Juventus, Real, Liverpool, Manchester United, Chelsea, pa i Schalke, a ima i djevojaka u opremi brazilske, talijanske, engleske, argentinske reprezentacije...

Pronašli smo i nekoliko djevojaka u kockastim dresovima, ali malo je hrvatskih ljepotica slalo svoje uratke. Drage Hrvatice, ne budite sramežljive, pokažite svijetu čime Lijepa naša raspolaže!

Instagram

100posto hot

navijačice

Football Fittys

Podijeli članak