Sve će objasniti na sudu

Nogometaš optužen da je oteo i mučio čovjeka, a njegov agent tvrdi: 'Možda nije primjereno reagirao, ali moj klijent je žrtva prevare'


Slaven Knežević
22.02.2018.19:30
Nogometaš optužen da je oteo i mučio čovjeka, a njegov agent tvrdi: 'Možda nije primjereno reagirao, ali moj klijent je žrtva prevare'
Getty Images

sažeto

Ruben Semedo nedavno je uhićen zbog sumnje da je počinio teška kaznena djela, a njegov menadžer tvrdi kako je branič Villarreala zapravo žrtva financijske prevare


Slaven Knežević
22.02.2018.19:30

Branič Villarreala Ruben Semedo uhićen je prije nekoliko dana zbog sumnje da je oteo, svezao, tukao i držao u svojoj kući jednu osobu u Valenciji. Žrtva se žali da je bila zaključana u sobi nakon što je onesposobljena, a Semedo mu je navodno ukrao ključeve od stana u koji je ušao i počinio teško razbojstvo. Navodno je bilo i pucnjave iz vatrenog oružja.

Portugalskom reprezentativcu ovo nisu jedini grijesi. S policijom je već imao okršaje zbog nošenja vatrenog oružja u noćnom klubu i razbijanja boce na glavi čovjeka s kojim se posvađao nekom drugom prilikom.

Ipak, igračev agent Catio Balde tvrdi kako je riječ o jednom velikom nesporazumu i kako će se sve objasniti na sudu. Balde tvrdi kako je njegov klijent zapravo žrtva.

"Ruben je žrtva prevare koja je vjerojatno financijske prirode. Situaciju nije lako objasniti u ovom trenutku. Moram reći da nije reagirao korektno, ali na kraju je ipak on žrtva. Nikada nije nikoga oteo. Ne postoji ta otmica i mučenje, a pištolj pronađen u kući nije Rubenov. Znat ćemo više i moći ćemo bolje objasniti nakon suđenja. Sve će postati jasno", prenosi Marca riječi igračeva agenta.

Semedo je u Villarreal stigao prošlog ljeta iz Sportinga u transferu vrijednom 14 milijuna eura, no od onda je odigrao tek četiri utakmice zbog čestih ozljeda.

nogomet

La Liga

prevara

otmica

Villarreal

Ruben Semedo

Podijeli članak