Sve će objasniti na sudu

Nogometaš optužen da je oteo i mučio čovjeka, a njegov agent tvrdi: 'Možda nije primjereno reagirao, ali moj klijent je žrtva prevare'


Slaven Knežević
22.02.2018.19:30
Nogometaš optužen da je oteo i mučio čovjeka, a njegov agent tvrdi: 'Možda nije primjereno reagirao, ali moj klijent je žrtva prevare'
Getty Images

sažeto

Ruben Semedo nedavno je uhićen zbog sumnje da je počinio teška kaznena djela, a njegov menadžer tvrdi kako je branič Villarreala zapravo žrtva financijske prevare


Slaven Knežević
22.02.2018.19:30

Branič Villarreala Ruben Semedo uhićen je prije nekoliko dana zbog sumnje da je oteo, svezao, tukao i držao u svojoj kući jednu osobu u Valenciji. Žrtva se žali da je bila zaključana u sobi nakon što je onesposobljena, a Semedo mu je navodno ukrao ključeve od stana u koji je ušao i počinio teško razbojstvo. Navodno je bilo i pucnjave iz vatrenog oružja.

Portugalskom reprezentativcu ovo nisu jedini grijesi. S policijom je već imao okršaje zbog nošenja vatrenog oružja u noćnom klubu i razbijanja boce na glavi čovjeka s kojim se posvađao nekom drugom prilikom.

Ipak, igračev agent Catio Balde tvrdi kako je riječ o jednom velikom nesporazumu i kako će se sve objasniti na sudu. Balde tvrdi kako je njegov klijent zapravo žrtva.

"Ruben je žrtva prevare koja je vjerojatno financijske prirode. Situaciju nije lako objasniti u ovom trenutku. Moram reći da nije reagirao korektno, ali na kraju je ipak on žrtva. Nikada nije nikoga oteo. Ne postoji ta otmica i mučenje, a pištolj pronađen u kući nije Rubenov. Znat ćemo više i moći ćemo bolje objasniti nakon suđenja. Sve će postati jasno", prenosi Marca riječi igračeva agenta.

Semedo je u Villarreal stigao prošlog ljeta iz Sportinga u transferu vrijednom 14 milijuna eura, no od onda je odigrao tek četiri utakmice zbog čestih ozljeda.

nogomet

La Liga

prevara

otmica

Villarreal

Ruben Semedo

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter