VIDEO: Razbjesnio nemilosrdne gazde

Nogometaša potjerali iz kluba nakon što su zbog njegovog promašaja ispali iz natjecanja


Dejan Šmehil
26.04.2019.11:00
Nogometaša potjerali iz kluba nakon što su zbog njegovog promašaja ispali iz natjecanja
Getty

sažeto

Brendix Parra odlučio se za panenku prilikom raspucavanja u 1. kolu Copa Sudamericane, promašio na smiješan način i dobio -otkaz


Dejan Šmehil
26.04.2019.11:00

Volite opaliti panenku u trenucima dok mnogi na stadionu grizu nokte, a napetost doseže vrhunac? I Brendixu Parri, nogometašu Independiente de Campo Grandea se to učinila kao odlična ideja u raspucavanju u sklopu Copa Sudamericane.

No, koji trenutak kasnije požalio je zbog svog pokušaja lukavstva... Jer je bio neprecizan s bijele točke. Naime, nakon što je rezultat 1. kola Cope između Independientea i La Equidada poslije obje utakmice bio 0:0, pristupilo se izvođenju jedanaesteraca. Parra je pucao kod 2:1 za Equidad i na smiješan način panenkom pogodio suparničkog vratara u prsa.

A žal nakon neiskorištenog penala još je bio veći dan poslije jer je dobio – otkaz! Iako njegov promašaj nije bio ključan, upravu kluba razbjesnilo je kako je Parra pucao jedanaesterac pa su mu odlučili poništiti ugovor.

"Uprava kluba odlučila je otpustiti Brendixa Parru zbog načina kako je pucao penal! Da smo se kvalificirali u sljedeću rundu, svaki bi igrač dobio lijepu svotu novca", istaknuo je predsjednik kluba Eriberto Gamarra.

Igrač je dosta smireno prihvatio odluku.

"Teška situacija, ali što se može, život ide dalje...", poručio je Parra.

nogomet

Copa Sudamericana

panenka

Brendix Parra

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter