Totalno je pobrkao lončiće!

Nogometaše Zvezde nazvao vodoinstalaterima, pa se nakon blamaže ispričao na krivoj adresi


100posto
30.08.2019.10:50
Nogometaše Zvezde nazvao vodoinstalaterima, pa se nakon blamaže ispričao na krivoj adresi
Twitter

100posto
30.08.2019.10:50

Stephen Warnock, nekadašnji nogometaš Liverpoola i Aston Ville, htio je ostaviti dojam ozbiljnog, maksimalno pripremljenog gosta povodom ždrijeba Lige prvaka, no na kraju se poprilično izblamirao. A njegov "blam" nastavio se i nakon što su ugašena svjetla reflektora...

Naime, tijekom emisije na Sky-u, u trenutku kada je na red došla grupa B, u kojoj se osim Bayerna, Tottenhama i Olympiakosa našla i Crvena zvezda, riječ je uzeo Warnock i raspalio:

"Zvezda? Da, to je mjesto na kojem je neprijateljska atmosfera, a oni su također zaposleni na određeno vrijeme. A onda shvatite da su prošle godine igrali Ligu prvaka."

Ostalim gostima i voditelju nije baš bilo jasno o čemu Warnock priča pa je nastavio:

"Da, oni su zaposleni na određeno radno vrijeme. Puno je onih koji su igrali prošle godine, a koji su vodoinstalateri i slično. To je samo po sebi impresivno", istaknuo je Warnock.

Warnock je naime svoju tezu temeljio na lažnoj vijesti s društvenih mreža da Milan Pavkov u isto vrijeme igra za Zvezdu i obavlja posao električara.

Vrlo brzo je stigao odgovor iz Zvezde:

"Ako tražiš posao, možeš nam biti šegrt", poručili su mu.

Nakon što je shvatio da su njegove riječi postale hit na društvenim mrežama, Warnock se ispričao, ali je ispriku poslao na krivu adresu. Na adresu košarkaškog kluba Crvena zvezda.

"Isprike KK Crvena zvezda ako sam nekoga uvrijedio ili pokazao nepoštovanje. Pročitao sam nešto o igraču koji je imao regularan posao prije nego što je došao u klub. Nisam shvatio da je u pitanju lažna vijest. Očito ne treba vjerovati svemu što pročitate. Isprika, lekcija je naučena", napisao je nespretni Warnock i opet se izblamirao.

newsletter

Prijavite se na Newsletter