Ramsey dobio nasljednika

Novo prokletstvo u nogometu: Trojica su već 'stradala', a koga se on dočepa, nema mu spasa u sljedećoj utakmici


Dejan Šmehil
15.04.2019.17:00
Novo prokletstvo u nogometu: Trojica su već 'stradala', a koga se on dočepa, nema mu spasa u sljedećoj utakmici
Getty

sažeto

Otkriven je zanimljiv fenomen, tko opali selfie s pjevačem Drakeom, sljedeću utakmicu njegov klub gubi. Pogba, Aubameyang i Kurzawa prve žrtve...


Dejan Šmehil
15.04.2019.17:00

Vjerojatno ste svi već čuli za prokletstvo Aarona Ramseya. Ako niste, ukratko se radi o sljedećem – kad Arsenalov veznjak postigne pogodak, netko od slavnih osoba umre isti dan ili ubrzo nakon pogotka.

Tako su od Ramseyeve ruke dosad pali Osama bin Laden, Steve Jobs, Muammar Gaddafi, Paul Walker, hrvatski glumac Ivo Gregurević...

No, sad se u svijetu nogometa javilo novo prokletstvo! Srećom, nije riječ o smrtnim slučajevima.

Posljednja žrtva novog prokletstva bio je PSG-ov nogometaš Layvin Kurzawa. On je opalio selfie s poznatim pjevačem Drakeom pa je nakon toga njegova momčad doživjela poraz.

Aktualni francuski prvak razbijen je na gostovanju kod Lillea s čak 1:5, što im je bio najteži ligaški poraz u zadnjih 19 godina pa je tako Kurzawa postao treća po redu žrtva kanadskog glazbenika.

Prije Kurzawe, s Drakeom je selfie snimio Arsenalov napadač Pierre-Emerick Aubameyang. Topnici su izgubili sljedeći susret, Everton ih je dobio 1:0.

A sve je krenulo s Paulom Pogbom koji je pozirao s pjevačem i prva sljedeća utakmica bila je neuspješna za njegov Manchester United. Ispali su iz FA kupa od Wolverhamptona rezultatom 1:2. S Pogbom u sastavu.

Baš će biti zanimljivo vidjeti hoće li se ovo prokletstvo nastaviti, a možda će i nogometaši početi izbjegavati Drakea i bježati od selfieja s njim kao vrag od tamjana.

Paul Pogba

Pierre-Emerick Aubameyang

Drake

Layvin Kurzawa

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter