'NAPAD' NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Ode li iz Juventusa, Mandžukićeva najrealnija destinacija je Bešiktaš, ali ima jedan problemčić...


Toni Horvat
16.05.2018.14:00
Ode li iz Juventusa, Mandžukićeva najrealnija destinacija je Bešiktaš, ali ima jedan problemčić...
Valerio Pennicino/Getty Images

sažeto

Ostane li u Juventusu, bit će mu to klub u kojem se zadržao najdulje u karijeri


Toni Horvat
16.05.2018.14:00

Mario Mandžukić na novoj je prekretnici karijere. Hoće li ostati u Juventusu ili otići? Tu je već tri godine, samo se u Dinamu zadržao tako dugo, pa bi ostanak u redovima "stare dame" označio i njegov osobni rekord.

No Mario će idućeg tjedna napuniti 32 godine i u Juveu su svjesni da se njihove želje možda ne poklapaju s njegovima.

"Zadovoljni smo sa svime što je dosad uradio, ali moramo vidjeti ima li još u njemu energije i motivacije za ostanak", rekao je nedavno izvršni direktor Juventusa Gisueppe Marrota.

Ako nema, ako se Mario zaželio igranja u vrhu napada, umjesto na krilu, rastanak je izvjestan. A prvi u redu zainteresiranih za njegove usluge je Bešiktaš.

Turski mediji pišu kako je on najveća želja "crno-bijelih" iz Istanbula za ovo ljeto. Mandžo ima ugovor do 2020., ali to neće biti prepreka, jer Juventus za 32-godišnjaka sigurno neće tražiti nerazuman novac, a Bešiktaš nije siromašan klub.

Međutim, ima jedna prepreka. Bešiktašovi navijači su među najvatrenijima u svijetu. I najupornijima. Kako god se pojavi neki igrač koji je na meti njihova kluba, masovno mu zatrpavaju objave na društvenim mrežama stotinama, tisućama porukama tipa "come to Besiktas". Ne mora biti ni na meti kluba, bitno je da se njima sviđa i da bi ga oni rado vidjeli u najdražem dresu.

To je očito tradicija bez koje ne ide, a znakovito je da je Domagoj Vida otvorio profil na Instagramu točno kad je protekle zime prelazio iz Dinama Kijev u Bešiktaš.

I što je tu prepreka, pitate se? Možda baš zbog takvih poput njih, možda zbog hejtera kojih se uvijek nađe, Mandžo je na Instagramu isključio opciju komentiranja njegovih objava. Profil na Facebooku nema, a Twitter valjda u Turskoj nije tako popularan, pa zasad Turci ne "divljaju" toliko koliko bi na Instagramu. No nađe ih se i tamo.

Juventus

Mario Mandžukić

društvene mreže

Bešiktaš

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter