Raspored iz pakla za Zlatana

Odmor tri tjedna, a onda utakmica svaka tri dana


Vjekoslav Paun
20.03.2017.15:55
Odmor tri tjedna, a onda utakmica svaka tri dana
Reuters

sažeto

Čudesni Zlatan morat će dobro napuniti baterije, jer, izračunali su u Unitedu, uslijedit će nemogućih dva mjeseca u kalendaru vragova. U tom razdoblju igrat će doslovno svaka tri dana neku utakmicu, jer ciljaju visoko i u Europskoj ligi gdje su se plasirali u četvrtfinale


Vjekoslav Paun
20.03.2017.15:55

Zlatan Ibrahimović sjajno igra ove sezone i dobio je značajne dane odmora od svog šefa, Josea Mourinha. Šveđanin je slobodan sve do 4. travnja, što znači da će odmarati gotovo tri tjedna...

Čudesni Zlatan morat će dobro napuniti baterije, jer, izračunali su u Unitedu, uslijedit će nemogućih dva mjeseca u kalendaru vragova. U tom razdoblju igrat će doslovno svaka tri dana neku utakmicu, jer ciljaju visoko i u Europskoj ligi gdje su se plasirali u četvrtfinale.

Ibra se oprostio od reprezentativnih nastupa tako će maksimalno uživati u odmoru i pripremati se za 4. travnja kada ga očekuje utakmica protiv Evertona. Vragovi će u međuvremenu odigrati još dvije utakmice, ali odrađuje kaznu i trener Mourinho neće moći računati na njega.

"Već jedan trofej imam, bilo bi sjajno još nešto uzeti ove sezone", rekao je Zlatan nakon što je u veljači osvojio Liga-kup.

U 35. godini života zabio je 26 golova u premijernoj sezoni u Premier ligi i čini se da bi se brojka od 32 trofeja, koje je do sada skupio, samo mogla povećavati.

nogomet

Zlatan Ibrahimovic

Podijeli članak