Lokomotiva će igrati Ligu prvaka!

'Ovo je dokaz da nismo samo usputna stanica za igrače Dinama'


Slaven Knežević
06.05.2017.13:50
'Ovo je dokaz da nismo samo usputna stanica za igrače Dinama'
NK Lokomotiva / Twitter

sažeto

Juniori Lokomotive osigurali su dva kola prije kraja natjecanja titulu prvaka i imaju pravo nastupa u Ligi prvaka


Slaven Knežević
06.05.2017.13:50

NK Lokomotiva Zagreb igrat će Ligu prvaka. Da, dobro ste pročitali. Ne radi se o grešci niti nekakvoj šali. Juniori Lokomotive osigurali su prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici i imaju pravo nastupa u juniorskoj Ligi prvaka.

Lokosi su uvjerljivo prvi s 46 bodova, što je čak 10 bodova više od drugoplasirane Rijeke i 11 od trećeg Dinama. Lokomotiva je tako dva kola prije kraja osigurala prvo mjesto i juniorsku Ligu prvaka.

"To je veliki uspjeh kluba koji je krenuo iz četvrte lige i dokaz da nismo samo usputna stanica za Dinamove igrače. Radimo odlično s mladima i ovo je dokaz dobrog rada naše škole. Taj rad je samo okrunjen ovim naslovom", rekao je za 100posto direktor Lokomotive Božidar Šikić pa dodao:

"To je stvarno lijepi uspjeh naše škole i jako smo ponosni. Uz Dinamo imamo najbolju školu u Hrvatskoj, a svi znamo kakvu školu Dinamo ima. Nije to neko guranje ili ne znam što, to je čisti rad. Lokomotiva se u svojem radu i oslanja na mlade igrače, a ovo je velika potvrda", zaključio je Šikić.

nogomet

Liga prvaka

HNL

NK Lokomotiva

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter