TRENER INTERA ODUŠEVLJEN HRVATSKIM DVOJCEM

'Perišić je jedini igrač kojeg se može usporediti s Ronaldom, a Brozović je toliko dobar da je izgurao i Modrića'


Toni Horvat
14.07.2018.13:00
'Perišić je jedini igrač kojeg se može usporediti s Ronaldom, a Brozović je toliko dobar da je izgurao i Modrića'
Emilio Andreoli/Getty Images

sažeto

Luciano Spaletti kaže kako nema dvojbe da će u finalu navijati za Hrvatsku


Toni Horvat
14.07.2018.13:00

Inter započinje pripreme za novu sezonu bez Ivana Perišića i Marcela Brozovića, koji su malo "zapeli" u Rusiji, ispriječila im se sitnica poput finala Svjetskog prvenstva. No trener Luciano Spaletti ne gunđa, presretan je zbog našeg dvojca i kaže da će nedvojbeno u finalu navijati za Hrvatsku, a usput je Perišiću dao jedan od najljepših komplimenata koje je ovaj ikad dobio.

"Brozović je diktirao izvedbu svoje momčadi protiv Engleske. Kako bi mu omogućili da igra u sredini, čak su pomaknuli nekog poput Modrića. To govori puno o njegovoj vrijednosti. S njim je lopta uvijek 'živa', uvijek zna što će s njom, toliko je kvalitetan", nahvalio je Spaletti Epic Broza, a onda se okrenuo Perišiću.

"On je jedini igrač kojeg se može usporediti s Cristianom Ronaldom u fizičkom aspektu. Brz je, snažan i zabija puno golova, čak i glavom. Obojica su se pokazala na velikoj sceni, a stavit će se na raspolaganje Interu. Tu se dobro osjećaju i žele biti uspješni s nama", rekao je Spaletti.

Nije napomenuo koliko će naši junaci dobiti odmora prije nego se budu morali priključiti pripremama Intera, ali valjda će im dati slobodno barem do 1. kolovoza...

hrvatska nogometna reprezentacija

SP 2018.

Ivan Perišić

Inter

Marcelo Brozović

Luciano Spalletti

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter