HIT NA SP-U, HIT U PRIJELAZNOM ROKU

Počelo je! Manchester United na hrvatski dinamični dvojac namjerava potrošiti više od 100 milijuna eura


Toni Horvat
17.07.2018.11:00
Počelo je! Manchester United na hrvatski dinamični dvojac namjerava potrošiti više od 100 milijuna eura
Shaun Botterill/Getty Images

sažeto

I njemački i engleski mediji zavrtili su priču o Anti Rebiću u Unitedu, dok je interes za Perišića star i više od godinu dana


Toni Horvat
17.07.2018.11:00

Nakon što su postali hit Svjetskog prvenstva, hrvatski nogometaši postaju hit i u prijelaznom roku. Ovakvih će priča biti još puno tijekom ljeta, stoga, pripremite se.

Engleski The Sun tako je objavio kako Manchester United važe mogući transfer ne jednog, nego dvojice hrvatskih reprezentativaca. Ivan Perišić stara je želja Josea Mourinha, a sad je legendarni Portugalac bacio oko i na Antu Rebića.

Perišića je Mourinho pokušavao dovesti prošlog ljeta, ali nije se mogao dogovoriti s Interom o visini odštete - Talijani su tražili 60 milijuna eura, a "crveni vragovi" se nisu usudili ponuditi više od 50.

Tom Dubravec/ CROPIX

O interesu Uniteda za Rebića piše i njemački Bild, koji dodaje kako je za njega spreman platiti 50 milijuna eura. Konkurenciju mu, kako je od ranije poznato, čini Bayern, jer bi Niko Kovač vrlo rado iz Eintrachta povukao krilnog napadača kojem je oživio karijeru.

The Sun pak piše da je United na naš dvojac spreman potrošiti 92 milijuna funti, odnosno 103 milijuna eura, pa ako to znači da bi za Perišića izdvojio 53, vjerojatno i dalje neće biti ništa od transfera jer Inter će teško spustiti prošlogodišnju cijenu nakon što je Ivan zabijao golove u polufinalu i finalu Svjetskog prvenstva.

Dva Hrvata u napadu jednog od najvećih klubova, svaki sa svoje strane, kakav bi to dinamični tandem bio... Pa šteta bi bila da im onda United kao trećeg, središnjeg, ne dovede i Marija Mandžukića. Ali ok, nećemo više fantazirati.

hrvatska nogometna reprezentacija

Manchester United

transferi

Ivan Perišić

Jose Mourinho

Ante Rebić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter