CR7 pao u Francuskoj

Policija presrela pošiljku droge i otkrila: U akciji je zaplijenjeno pola kilograma 'Ronaldovog hašiša'


100posto
16.12.2018.11:00
Policija presrela pošiljku droge i otkrila: U akciji je zaplijenjeno pola kilograma 'Ronaldovog hašiša'
Getty Images

sažeto

Krijumčari droge iz Francuske svoje su pakete hašiša brendirali likom Cristiana Ronalda


100posto
16.12.2018.11:00

Cristiano Ronaldo jedan je od najboljih nogometaša na svijetu, a njegova popularnost sponzorima i njemu donosi milijarde dolara. Sjajni Portugalac je ove sezone u dresu Juventusa odigrao 20 utakmica i zabio 11 golova, te upisao osam asistencija. 

Getty Images

Njegovo ime može prodati gotovo bilo što, a Juventus je već samo na prodaji njegovih dresova otplatio njegov transfer od 117 milijuna eura koliko su ga platili Real Madridu.

Ronaldovu popularnost ne koriste samo legalni poduzetnici, već i oni čiji poslovi nisu s prave strane zakona. Tako su francuski krijumčari droge odlučili hašiš pakirati u paketiće na koje su stavili Ronaldovu sliku u dresu Juventusa.

Kanabisovu smolu, poznatiju kao hašiš, čak su i nazvali po slavnom Portugalcu vjerojatno kako bi istaknuli da je njihova droga ona prava i da kvalitetom odskače od ostalih.

Getty Images

Ipak, francuski "poduzetnici" nisu dobro riješili distribuciji, pa je žandarmerija Bouches-du-Rhonea zaplijenila pola kilograma CR7 hašiša.

Policija je navela kako je supstanca bila pakirana kao sapun, a nije poznat točan razlog zašto je na paketićima bila slika upravo Cristiana Ronalda.

nogomet

Cristiano Ronaldo

droga

hašiš

newsletter

Prijavite se na Newsletter