Srbin Milorad Mažić otvoreno

Ponajbolji svjetski sudac dao veliki intervju: 'Hrvati su mi uzeli finale Svjetskog prvenstva!'


Vjekoslav Paun
14.09.2018.19:00
Ponajbolji svjetski sudac dao veliki intervju: 'Hrvati su mi uzeli finale Svjetskog prvenstva!'
Twitter

sažeto

"Iz Rusije nosim samo pozitivna iskustva. Moj sudački tim ostao je do kraja Svjetskog prvenstva i bili smo u najužoj grupi kandidata za finale", rekao je poznati srpski sudac koji je u karijeri već sudio finale Lige prvaka


Vjekoslav Paun
14.09.2018.19:00

Milorad Mažić, jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih svjetskih sudaca, dao je intervju za Nedjeljnik u kojem se osvrnuo i na Vatrene...

"Iz Rusije nosim samo pozitivna iskustva. Moj sudački tim ostao je do kraja Svjetskog prvenstva i bili smo u najužoj grupi kandidata za finale", rekao je poznati srpski sudac koji je u karijeri već sudio finale Lige prvaka.

"Nemojte me pogrešno shvatiti, ali neukusno bi bilo da dublje ulazim u tu temu. Istina je da svakako nismo mogli suditi utakmicu u kojem je jedan od sudionika reprezentacija Hrvatske. Mislim da sam dovoljno rekao", pojasnio je 45-godišnjak.

Otkrio je da su njegovi nadređeni posebno bili zadovoljni kako je "dirigirao" utakmicom Brazil - Belgija.

"Nakon tog susreta otvorila su nam se skoro sva vrata, ali nažalost, jedna nisu. Iskustvo nas jednostavno uči. Otvorit će nam se druga životna vrata", rekao je Milorad u intervjuu.

Getty Images

nogomet

hrvatska nogometna reprezentacija

Milorad Mažić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter