FOTO: A BIO JE VELIKA RUSKA NADA

Prijeti mu otkaz u klubu jer je na dan utakmice lagao da je bolestan pa odletio u Italiju navijati za Juventus


Toni Horvat
13.01.2018.21:15
Prijeti mu otkaz u klubu jer je na dan utakmice lagao da je bolestan pa odletio u Italiju navijati za Juventus
Reuters

sažeto

Klubu nije nedostajao na utakmici koju je propustio zbog 'bolesti', a vjerojatno neće ni dobije li otkaz


Toni Horvat
13.01.2018.21:15

Pavel Pogrebnjak nekoć je bio velika ruska nogometna nada, ali s 34 godine na leđima očito mu se više ne igra ozbiljno. On je od 2015. napadač Dinama iz Moskve, ali u tom je razdoblju zabio jedan jedini gol, a sad je pred otkazom zbog neprofesionalnog ponašanja.

Dinamo je 9. prosinca igrao protiv Anžija, a Pogrebnjak je javio da ne može doći na utakmicu zato što je bolestan. Ruku na srce, nije im nedostajao, ionako nije bio u sastavu ni na posljednje četiri utakmice, a Moskovljani su i bez njega dobili Anži 2-0.

Međutim, naš junak nije bio bolestan, nego je s prijateljima otputovao u Torino kako bi pogledao talijanski derbi između Juventusa i Intera i navijao za "staru damu". Tko zna, možda bi laž prošla bez posljedica da nije bilo strašnoga gafa - njegov brat objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj je Pavel na stadionu u Torinu s Juventusovim šalom.

Cijela priča tek je ovih dana izašla u javnost, a ruska agencija TASS tvrdi da napadača očekuje financijska kazna, a možda i raskid ugovora. No s obzirom na to da je ove sezone ubilježio samo jedan nastup, teško da će itko i primijetiti da ga više nema.

Juventus

Dinamo Moskva

Pavel Pogrebnjak

Podijeli članak