MLADA NADA BIH OBOŽAVA ROBIJA

'Prosinečki će nam u svlačionicu donijeti ono što je u posljednje vrijeme ishlapjelo, ne sumnjam u njegove sposobnosti'


Toni Horvat
18.01.2018.17:00
'Prosinečki će nam u svlačionicu donijeti ono što je u posljednje vrijeme ishlapjelo, ne sumnjam u njegove sposobnosti'
Reuters

sažeto

Darko Todorović jedan je od debitanata u reprezentaciji BiH, koja će za utakmice protiv SAD-a i Meksika biti sastavljena mahom od igrača iz domaće lige


Toni Horvat
18.01.2018.17:00

Prvi potez Roberta Prosinečkog u ulozi izbornika Bosne i Hercegovine bio je objava popisa za prijateljske utakmice protiv SAD-a 29. siječnja u Carsonu i Meksika 1. veljače u San Antoniju. Na njemu se našlo dosta debitanata, a jedan od njih je Darko Todorović iz Slobode, koji je poziv primio s neskrivenim oduševljenjem.

"Ispunjen mi je san, državni dres mi je ogroman motiv za daljnji napredak, ali i puno veća odgovornost. Na meni je da još više radim i opravdam povjerenje izbornika Prosinečkog", rekao je u razgovoru za Oslobođenje desni bek, koji je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije BiH.

O Prosinečkom ima iznimno mišljenje.

"U njegove trenerske sposobnosti ne sumnjam, a o tome kakav je bio igrač suvišno je govoriti. S Azerbajdžanom, koji je igrački slabiji od nas, uspio je stvoriti čvrstu momčad. Ali ono što će nam biti posebno važno su energija i pozitivan naboj koji će Prosinečki, siguran sam, donijeti u našu svlačionicu. To je pomalo 'ishlapjelo' u proteklim kvalifikacijama", smatra Todorović.

A ako će među svim igračima biti toliko omiljen i cijenjen, pred Žutim je uspješno razdoblje.

BiH

Robert Prosinečki

Darko Todorović

Podijeli članak