VIDEO: ŠEŠIR GLAVU ČUVA, A GRUDNJAK?

Proslavio fantastičnu golčinu skidanjem dresa, a ispod - iznenađenje


Toni Horvat
14.09.2017.12:35
Proslavio fantastičnu golčinu skidanjem dresa, a ispod - iznenađenje
Reuters, YouTube

sažeto

Martin Benitez slaveći gol za prolazak u četvrtfinalu Cope Sudamericane otkrio je 'pomoćno sredstvo'


Toni Horvat
14.09.2017.12:35

Osmina finala Cope Sudamericane donijelo je okršaj dviju argentinskih momčadi, u kojem je prvih 90 minuta pripalo Atleticu Tucaman 1-0, a u uzvratu je Independiente poveo, odnosno izjednačio u ukupnom skoru, golom Fernandeza u 17. minuti.

Odluka je pala u 83. minuti golčinom Martina Beniteza s 20 metara, koju je napadač Independientea burno proslavio, skinuo dres i ispod njega otkrio - grudnjak.

Dobro, radi se o sportskom grudnjaku, ali ipak grudnjaku. Ne znamo zašto ga nosi, ne djeluje kao da mu treba, ali ako čovjeka veseli, neka ga. Mi mu se svejedno možemo malo narugati.

Inače, Benitez je kao dječak pao u depresiju nakon što nije prošao probu u Boca Juniorsima te se ostavio nogometa, no kao 15-godišnjak mu je Independiente dao priliku da se reaktivira. Danas su mu 23, u međuvremenu je odigrao i sedam utakmica za U-17 reprezentaciju Argentine, a i dalje igra u klubu koji mu je spasio karijeru. Protekle zime želio ga je kupiti Real Madrid, ali odmah ga poslati na posudbu, što Independiente nije prihvatio jer je smatrao da mu je prevažan i da je za njega bolje da se ostane razvijati u svome klubu nego na tko zna kakvoj posudbi.

grudnjak

Independiente

Copa Sudamericana

Martin Benitez

Podijeli članak