VIDEO: Petrović optimističan

'Protiv Rusije starta novi turnir za nas. Vjerujemo u četvrtfinale!'


Vjekoslav Paun
09.09.2017.14:40
'Protiv Rusije starta novi turnir za nas. Vjerujemo u četvrtfinale!'
Reuters

sažeto

"Utakmicom protiv Rusije počinje novi turnir. Mislim da smo spremni i sigurno ćemo dati sve od sebe. Ako ne bude nešto nepredviđeno, mislim da bismo trebali dobiti tu utakmicu i plasirati se u četvrtfinale"


Vjekoslav Paun
09.09.2017.14:40

"Mislim da smo igrački u solidnom stanju i da smo spremni. Možemo krenuti u bitku. Reprezentacija Hrvatske je spremna", izjavio je dan uoči dvoboja s Rusima, izbornik naše reprezentacije Aleksandar Petrović.

"Znaju se njihove jake strane. Imaju tri-četiri stvari na koje moramo obratiti pažnju. Međutim, treba utakmicu čitati na vrijeme, jer svaka utakmica takvog tipa može donijeti nešto što u startu ne očekujete, da iskoči sasvim netko drugi i da morate reagirati na drugoj strani. Moramo biti maksimalno koncentrirani, spremni na sve moguće opcije. Vjerujemo u prolaz", upozorio je izbornik za službenu stranicu Saveza.

Luka Žorić proveo je dvije godine u Istanbulu, kada je nosio dres Fenerbahčea.

"Utakmicom protiv Rusije počinje novi turnir. Mislim da smo spremni i sigurno ćemo dati sve od sebe. Ako ne bude nešto nepredviđeno, mislim da bismo trebali dobiti tu utakmicu i plasirati se u četvrtfinale!"

Eurobasket 2017.

Aleksander Petrović

Podijeli članak