Stiže transferni El Clasico

PSG više ne računa na Neymara: Poznata je cijena za koju Brazilac može otići, a španjolski velikani kreću u lov


100posto
18.10.2018.17:00
PSG više ne računa na Neymara: Poznata je cijena za koju Brazilac može otići, a španjolski velikani kreću u lov
Getty Images

sažeto

PSG je odlučio da će Neymara ipak pustiti iz kluba i to za 222 milijuna eura ako želi otići idućeg ljeta, a 200 milijuna eura ako želi otići 2020.


100posto
18.10.2018.17:00

Nedavno se pojavila vijest kako bi se Neymar mogao vratiti u Barcelonu, a na radaru ga već duže ima i Real Madrid. PSG najprije nije htio ni čuti o prodaji svoje najveće zvijezde, no Neymar je nezadovoljan u Parizu i pod svaku cijenu želi napustiti klub.

Brazilac je ove sezone u 11 nastupa za PSG postigao 11 golova i upisao četiri asistencije. Nije ništa čudno da ga želi pola Europe, no izgleda kako bi on najradije otišao natrag u Barcu i ujedinio se s Messijem i Suarezom. Mundo Deportivo tvrdi kako sve ovisi o Valverdeu i ako on da zeleno svjetlo Barca kreće po svojeg odbjeglog sina.

Ta vijest više nije novost, ali ono što jest novo je pozicija koju je zauzeo PSG. Pariški sastav dugo nije želio prodavati Brazilca, a sada Cadena SER piše kako je Neymar postigao dogovor sa svojim sadašnjim klubom koji će ga pustiti da ode već na ljeto.

Dogovori li se s nekim već ovog ljeta, može otići za 220 milijuna eura, a ako u Parizu ostane do 2020. godine, smije otići za 200 milijuna eura. Barca zato u posao želi uključiti Dembelea i tako smanjiti cijenu sjajnog Brazilca, a nije isključeno da slično napravi i Real Madrid pa ćemo i na transfernom polju gledati El Clasico.

Real Madrid

Barcelona

transfer

Neymar

PSG

newsletter

Prijavite se na Newsletter