Perez pronašao 'novog Modrića'

Real Madrid se rješava Garetha Balea kako bi mogao dovesti zamjenu za maestralnog Hrvata


Slaven Knežević
15.04.2018.18:55
Real Madrid se rješava Garetha Balea kako bi mogao dovesti zamjenu za maestralnog Hrvata
Denis Doyle/Getty Images

sažeto

Real Madrid na ljeto bi mogao Garetha Balea poslati u Manchester United koji bi u suprotnom smjeru poslao Paula Pogbu kojeg vide kao zamjenu za Kroosa ili Modrića


Slaven Knežević
15.04.2018.18:55

Sve su češće glasine kako Luka Modrić na ljeto napušta Real Madrid, no da se to i ne dogodi, hrvatski kapetan ima već 32 godine i u Madridu su svjesni kako moraju početi tražiti zamjenu za sjajnog veznjaka. Modrić je postao motor Reala i bit će teško pronaći igrača koji će uskočiti u njegove kopačke i toga su u klubu svjesni.

Baš zbog sve glasnijih priča o Lukinom odlasku iz kluba, Florentino Perez odlučio se žrtvovati Garetha Balea i dovesti Paula Pogbu kojeg vidi kao zamjenu za Modrića ili Tonija Kroosa ako netko od njih dvojice napusti klub. Ako pak obojica ostanu, Pogba bi bio pojačanje u veznom redu i odlično rješenje u trenucima kada Kroosu i Modriću treba odmor, pišu mediji u Engleskoj i Španjolskoj. 

Pogba je u sve gorim odnosima s Joseom Mourinhom, a Zinedine Zidane od Balea i nema neke koristi pa mu daje sve manje prilike. Zamjena dvije megazvijezde bila bi zato odličan potez. Oba igrača dobila bi novu priliku za dokazivanje, a klubovi osvježili ekipu bez velikih ulaganja.

nogomet

Real Madrid

Luka Modrić

Manchester United

transfer

Paul Pogba

Gareth Bale

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter