Modrićev suigrač puk'o k'o kokica

Realov superstar preuredio sliku Posljednje večere - sebe stavio umjesto Isusa, a cura i suigrač su apostoli!


Dejan Šmehil
17.04.2019.17:00
Realov superstar preuredio sliku Posljednje večere - sebe stavio umjesto Isusa, a cura i suigrač su apostoli!
Getty, Instagram

sažeto

Sergio Ramos veliki je ljubitelj umjetnina, ali je ovaj put pretjerao. Sve je otkriveno slučajno dok se snimao dokumentarac o njemu


Dejan Šmehil
17.04.2019.17:00

Sigurno se sjećate situacije iz uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka koju je Realov kapetan Sergio Ramos zbog vlastite gluposti propustio. On je tako ispadanje od Ajaxa promatrao iz lože zbog namjerno dobivenog žutog kartona u Amsterdamu, kako bi se „očistio“ za četvrtfinale. A u stopu su ga u njegovoj SR4 (Sergio Ramos i broj koji nosi na dresu) loži na Santiago Bernabeu pratile kamere.

Reuters

S razlogom. O Ramosu se snima dokumentarac koji bi se trebao sastojati od osam polusatnih epizoda u kojima će španjolskog nogometaša prikazati ne samo kao sportaša nego i kroz njegove društvene aktivnosti, privatni život itd.

Jer, koliko god to možda zvučalo čudno, o Ramosu većina Španjolaca, a samim tim i ostatak svijeta, ne zna previše. Dokumentarac će ga ogoliti do kosti, a prateći Ramosa svaki dan, producenti su posve slučajno nabasali na pravo blago!

Instagram

Ili bolje reći – prilično zapanjujući detalj u njegovoj vili koji graniči s... Pa, sami zaključite s čim.

Sergija bije glas velikog ljubitelja umjetnosti pa tako u svojoj vili ima i naširoko poznatu sliku Posljednja večera. Problem je što na toj slici, umjesto glave Isusa Krista stoji – njegova!

Odnosno, on je prikazan kao Isus, a osim njega, još su dvije žive osobe dio 'njegove' Posljednje večere – buduća supruga Pilar Rubio je jedan od apostola, baš kao i suigrač iz madridskog Reala Marcelo!?

Instagram

Može li bizarnije...

nogomet

Real Madrid

Sergio Ramos

Marcelo

dokumentarac

Pilar Rubio

Posljednja večera

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter