NAJLJEPŠI HRVATSKI SAN

Riječi su nebitne, ova fotografija govori sve: Hrvatska, uživaj noćas, ujutro ćeš shvatiti koliko je ovo veliko


Toni Horvat
11.07.2018.23:30
Riječi su nebitne, ova fotografija govori sve: Hrvatska, uživaj noćas, ujutro ćeš shvatiti koliko je ovo veliko
Alexander Hassenstein/Getty Images

sažeto

Šime Vrsaljko izgleda kao da sanja najljepši hrvatski san i ne želi da ga itko probudi, ali istina je još ljepša


Toni Horvat
11.07.2018.23:30

Ma nismo još stvarno ni svjesni... Večeras je ovo veličanstvena pobjeda nad Englezima i odlazak tamo gdje nikad nismo bili. Da, u finale Svjetskog nogometnog prvenstva. Hrvatska je u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva! Ponovite, slobodno, na sav glas. Bez, brige, svi oko vas će vam se pridružiti. Hrvatska je u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva!!!

Što više to budemo ponavljali, štipkali se, šamarali, polijevali hladnom vodom ili toplim pivom, shvaćat ćemo sve više da ovo nije san. I uopće pojmiti koliko je veliko ovo što su Zlatko Dalić, Mario Mandžukić, Luka Modrić, Ivan Perišić i svi ostali "vatreni" junaci napravili.

Ovo nije samo ulazak u finale nekog sportskog natjecanja, ovo je večer u kojoj su oči cijelog svijeta bile uprte u ekrane, u kojoj je skoro svaki stanovnik ovog planeta vidio kako jedna mala državica lomi kolijevku "najljepše igre na svijetu" i dolazi na prag samoga krova svijeta. Popeli su se više od 8000 metara, samo ih još Francuska dijeli od samog Mount Everesta.

Je li ovo san? Pogledajte samo Šimu Vrsaljka na fotografiji. Sve ove riječi koje čitate potpuno su suvišne. Ova fotografija govori sve. Šime sanja najljepši hrvatski san i ne želi da ga itko ikad probudi. Ali, nije, Šime... Nije, najdraži čitatelju. Nije san!

Hrvatska je zaista u je*enom finalu Svjetskog nogometnog prvenstva!

Alexander Hassenstein/Getty Images

hrvatska nogometna reprezentacija

SP 2018.

Šime Vrsaljko

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter