Ovo nema ni Hajduk

Rijeka još jednom ispisala povijest HNL-a: Niti jednom klubu u Hrvatskoj i šire nije uspjelo to što je njima


100posto
19.03.2019.21:00
Rijeka još jednom ispisala povijest HNL-a: Niti jednom klubu u Hrvatskoj i šire nije uspjelo to što je njima
Cropix

sažeto

Rijeka je postala prvi hrvatski klub u koji se učlanio jedan pas. Luna Beagle je tako ispisala povijest HNL-a


100posto
19.03.2019.21:00

Splitski Hajduk često se hvali s velikim brojem navijača koji postaju i članovi kluba pa tako svako malo na društvenim mrežama možemo vidjeti kako taj broj ljudi raste. Broj članova splitskog velikana svakako je fascinantan i primjer je za mnoge klubove čak i izvan granica Hrvatske, ali ipak im do sada nije uspjelo ono što je uspjelo Rijeci.

HNK Rijeka nedavno je dobila jednog neobičnog člana. Po prvi put u Hrvatskoj u jedan nogometni klub se učlanio pas. Luna Beagle postala je prva kujica učlanjena u neki klub i tako je ispisala povijest.

"Pasmine je beagle i obožava sve riječko. Glavna poslastica su joj srdelice ulovljene na našem predivnom Kvarneru, što vrijedni riječki ribari svako jutro donesu na riječku tržnicu", napisali su novinari portala 'lokalpatrioti Rijeka' predstavljajući tako najnovijeg člana HNK Rijeke.

Rijeka je ove sezone prodala čak 5700 godišnjih ulaznica, a nije poznato ide li i Luna na utakmice ili je samo učlanjena u klub pa sve prati preko televizije, no svakako je ispisala povijest HNL-a članstvom u jednom nogometnom klubu.

nogomet

HNL

Rijeka

pas

Luna Beagle

newsletter

Prijavite se na Newsletter