Žele dovesti i Zlatana

Ronaldo dobio ponudu od 'Stare dame': 'Nemamo novaca, ali voljet ćemo te kao sina'


Slaven Knežević
17.06.2017.22:00
Ronaldo dobio ponudu od 'Stare dame': 'Nemamo novaca, ali voljet ćemo te kao sina'
Getty Images

sažeto

Hertha Berlin je putem službenog Twittera pozvala Cristiana Ronalda da se priključi njihovom klubu. Ranije su isti poziv uputili i Zlatanu Ibrahimoviću


Slaven Knežević
17.06.2017.22:00

Njemačka Hertha iz Berlina je klub koji od 2012. ponovno igra u njemačkoj Bundesligi. Osnovani su 1892. godine i bili jedni od osnivača Njemačkog nogometnog saveza 1900. u Leipzigu. 1930. i 1931. bili su i prvaci Njemačke.

Klub nosi nadimak Die Alte Dame što u prijevodu znači Stara dama. Iako imaju isti nadimak kao i talijanski Juventus, teško se na terenu mogu mjeriti s torinskim sastavom. Hertha je danas klub za sredinu i donji dom njemačkog prvenstva, ali to ih ne sprječava da imaju velike ambicije.

Kad su doznali da Zlatan Ibrahimović neće produljiti ugovor s Manchester Unitedom, pozvali su ga da im se priključi putem službenog Twittera.

Nije poznato što je Zlatan odgovorio, ali ambiciozni Nijemci nisu stali samo na njemu. Vijest da Ronaldo odlazi iz Reala zainteresirala je mnoge klubove koji bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima. Hertha nema dovoljno novaca ni da plazi skupi transfer koji iznosi oko 180 milijuna eura, a teško da bi mogli zadovoljiti i Ronaldove zahtjeve. Ipak, njihova ponuda Ronaldu glasi:

"Nemamo novaca, ali nudimo ogroman izazov i Berlin će te voljeti poput vlastitog sina."

Upravo je ljubav ono što Ronaldu nedostaje u Španjolskoj gdje su ga vlasti optužile za utaju poreza što je Portugalca toliko naživciralo da napušta Madrid.

nogomet

Cristiano Ronaldo

Zlatan Ibrahimovic

Hertha Berlin

Podijeli članak