Žestoka paljba po zvijezdi Juventusa

'Ronaldo je psihopat! Prijetio je da će me isjeći na komade i baciti u rijeku! To je poremećeni monstrum kojem je mjesto iza rešetaka!'


Vjekoslav Paun
09.01.2019.14:00
'Ronaldo je psihopat! Prijetio je da će me isjeći na komade i baciti u rijeku! To je poremećeni monstrum kojem je mjesto iza rešetaka!'
Getty Images

sažeto

Jasmine Lennard, bivša djevojka Cristiana Ronalda, opalila je po zvijezdi...


Vjekoslav Paun
09.01.2019.14:00

Jasmine Lennard jedna je od onih djevojaka koja se upisala na listu Cristiana Ronalda, no njihovi su odnosi daleko od idealnih ovih dana, dapače, prozvala ga je - psihopatom...

Prošla godina, onaj drugi dio sezone, bio je obilježen "apdejtanjem" optužbe da je Portugalac silovao američku manekenku, a sve je riješeno tako što joj je slavni nogometaš isplatio 300.000 eura za šutnju. To navodno silovanje dogodilo se prije devet godina u Las Vegasu.

Ovih dana javila se Jasmine, engleska TV zvijezda, a koja je stala u obranu Kathryn te na Twitteru izbacila "sve iz sebe":

Screenshot/Facebook

"Dosta sam razmišljala, ali kontaktirat ću Kathryn Mayorgu i njen tim odvjetnika kako bi joj pomogla u tužbi za silovanje Ronaldu. Ne mogu više sjediti i gledati ga kako laže, učinit ću sve kako bih joj pomogla, imam poruke i snimke koje će biti od neprocjenjive vrijednosti za Kathryn i njen tim kako bi pokazali njegovu pravu prirodu".

Jasmine smatra kako bi ljudi bili zaprepašteni kada bi znali kakav je Portugalac - zapravo. Iako su u vezi bili prije desetak godina, manekenka tvrdi da je s njim ponovno u kontaktu proteklih 18 mjeseci.

"Stotine poruka u kojima on sa smijehom govori kako psihološki zlostavlja majku svoje djece i tretira ju kao smeće, poruke u kojima govori o svim svojim prevarama, priče o njegovim seksualnim osvajanjima poput ovoga što se dogodilo Mayorgi. Duboki razgovori u kojima priznaje da ima mentalnih problema i gdje otkriva sve laži oko svoje djece i njihove majke.", napisala je i poentirala:

"On je nasilnik i lažljivac, cijeli njegov život je laž!"

Otkrila je kako je Ronaldo i plaćao tim privatnih detektiva kako bi pratili njenu djecu!

"Rekao mi je da ako se budem viđala s ikim ili napustim svoju kuću da će me oteti, narezati na komade i staviti moje tijelo u vreću i baciti ga u rijeku, imam dokaze i za to, on je psihopat!"

Marco Luzzani/Getty Images

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter