NIJE NI PROVOKACIJA NI PREPOTENCIJA

Ronaldo objasnio što se krije iza njegova novog imidža: 'Bili smo zajedno u sauni...'


Toni Horvat
21.06.2018.20:00
Ronaldo objasnio što se krije iza njegova novog imidža: 'Bili smo zajedno u sauni...'
Reuters

sažeto

Ronaldo neće brijati bradicu dok god je Portugal na SP-u


Toni Horvat
21.06.2018.20:00

Osim o njegovim četirima golovima protiv Španjolske i Maroka, koji ga uvjerljivo drže na vrhu ljestvice strijelaca SP-a, po internetu se priča i o novom imidžu Cristiana Ronalda, koji je prezentirao u Rusiji.

Svijet ga je dobro mogao primijetiti nakon penala protiv Španjolaca, kad je portugalski as otrčao do korner-zastavice i pogladio se po bradici, kakvu nikad prije nije nosio.

Budući da takvu bradicu uglavnom netočno naziva kozjom, ili jarećom, mnogi su zaključili da je ona zapravo provokacija Lea Messija, koji je uoči SP-a imao snimanje s jarcem, a drugi su u bradici prepoznali poruku da se egocentrični Cristiano smatra najvećim svih vremena (Greatest Of All Time, odnosno GOAT, piše se kao i jarac na engleskom).

screenshot

Međutim, istina je, naravno, puno jednostavnija. Ronaldo je sve objasnio.

"Radi se o šali sa suigračem Ricardom Quaresmom. Bili smo u sauni prije utakmice sa Španjolskom i počeo sam se brijati. Onda sam ostalima rekao da ću zadržati bradicu do kraja prvenstva ako sutradan zabijem. I donijela mi je sreću", ispričao je Ronaldo.

I to kakvu! Španjolcima je utrpao hat-trick i donio Portugalu važan bod (3-3). Nekoliko dana kasnije bio je strijelac jedinoga gola na utakmici protiv Maroka.

Ukratko, bradica nema veze s Messijem, ni kao parodija njegove fotke s jarcem ni kao izjava da je bolji igrač od njega. Zasad je u pitanju obično praznovjerje i dok Ronaldo trpa, bradica ostaje. Vidjet ćemo što će se dogoditi u slučaju da u 3. kolu protiv Irana prekine niz golova. No u tom bi slučaju Portugal mogao izgubiti, a to bi značilo i oproštaj od SP-a, a samim time i od ovog Ronaldova imidža.

SP 2018.

Cristiano Ronaldo

imidž

bradica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter