VIDEO: PROCURILA SNIMKA

Ronaldo za borbu za španjolskim pravosuđem angažirao Mourinhova odvjetnika i najavio povratak u Manchester


Toni Horvat
12.09.2017.15:30
Ronaldo za borbu za španjolskim pravosuđem angažirao Mourinhova odvjetnika i najavio povratak u Manchester
Reuters

sažeto

Na snimci vidimo Ronalda kako se brani na saslušanju i kaže kako bi se volio vratiti u Englesku


Toni Horvat
12.09.2017.15:30

Internetom je počela kružiti snimka iz sudnice sa saslušanja Cristiana Ronalda, optuženog za utaju poreza. Na njoj čujemo superzvijezdu Real Madrida kako govori o svemu onome o čemu ste pogli čitati nakon saslušanja, koje je bilo početkom kolovoza, ali i jedan dosad skriveni detalj.

"U Engleskoj nikad nisam imao problema. Znate da je moj život otvorena knjiga. Ne mogu ništa sakriti, to je smiješno. Neću reći, ali... Želio bih se vratiti u Englesku", kaže Portugalac u sudnici.

Naravno, čim je snimka procurila, istog su trena počele glasine o njegovu povratku u Manchester United, za koji je igrao od 2003. do 2009. prije dolaska na Santiago Bernabeu.

Dodatno ulje na vatru Ronaldo je dolio otpuštanjem odvjetničke tvrtke Baker&McKenzie i angažiranjem Josea Antonija Chochlana, stručnjaka za porezno pravo, čiji je klijent i Jose Mourinho, aktualni menadžer Manchester Uniteda, koji je s Ronaldom uspješno surađivao u Madridu tri godine. Na promjenu ga je nagovorio superagent Jorge Mendes, koji radi i s Ronaldom i s Mourinhom.

Engleski i španjolski mediji odmah su počeli kalkulirati kako je Ronaldo izvukao "tešku artiljeriju" s kojom kreće u borbu sa španjolskim pravosuđem, koja bi mogla biti okidač za povratak na Otok.

Real Madrid

Cristiano Ronaldo

Manchester United

Jose Mourinho

saslušanje

Podijeli članak