Video: 100posto nagradni natječaj

Skejt škola s Antonijem Pekovićem: 'Backside flip'


Sponzorirani članak
09.10.2017.14:45
Skejt škola s Antonijem Pekovićem: 'Backside flip'

sažeto

Pridruži se našem skejterskom nagradnom natječaju i osvoji LG Q6 SMARTPHONE! U drugoj epizodi te Antonio Peković uči backside flip, kombinaciju trikova backside 180 i kickflip


Sponzorirani članak
09.10.2017.14:45

Na portalu 100posto smo ozbiljni u praćenju domaćih ekstremnih sportaša. Ne samo zato što u raznim sportovima i disciplinama ostvaruju vrhunske rezultate o kojima rijetki pišu, već zato i što na tjednoj bazi donose fantastičan video sadržaj za kojega osjećamo kako smo ga dužni podijeliti s našim čitateljima u rubrici 100posto ekstremno.

Q6

Mladi skateboarder iz Zagreba, koji je među najboljima na europskoj sceni, Antonio Peković (21), jedan je od naših role modela te smo vas upravo s njim odlučili provesti kroz našu skejt školicu i nagradni natječaj u kojemu ćete imati priliku osvojiti bogate nagrade: 

-  2x LGQ6 smartphone

- 6 x  VIP kišobran i VIP moleskin

- 4 x VIP torba i VIP moleskin

Sviđa vam se novi LG Q6 smartphone? Uletite u našu nagradnjaču, možda ćete uskoro imati prilike snimati svoje trikove s hit telefonom!

U prvoj epizodi Antonio vas je naučio bacični skejt trik - kickflip, a u novoj epizodi odlučili smo malo zakomplicirati stvari s backside flipom, koji je kombinacija trikova kickflip i backside 180.

Da Antonio doista barata backside flipom dokazao je u svojem novom skejt videu "Oluja", u kojemu ga izvodi s golemih 14 stepenica, što je trikčina koja je do sada nezabilježena u hrvatskom skateboardingu.

U idućim danima ćemo predstaviti i ostala dva trika koja ste izglasali - 5-0 grind i 360 flip.

Stoga pratite naš natječaj i uploadajte svoje verzije trikova u periodu od 3. listopada do 29. listopada kada će naš 100posto ekstremni žiri odabrati dvanaest pobjednika.

Čitatelji koji isprate sva četiri trika uploadom vlastitih pokušaja ulaze u bubanj za bogate nagrade naših sponzora, između ostalih i LGQ6 smartphone s besprijekornom kamerom za snimanje skateboardinga. Svakako se nemojte brinuti probati trik, pa čak i ako ga ne znate, cijenit ćemo vaš trud i kreativnost! Doskočeni trik nije uvjet za pristupiti natječaju, iako je zasigurno prednost. Sretno i pratite rubriku 100posto ekstremno!

Zagreb

100posto ekstremno

skateboarding

Antonio Peković

Podijeli članak