100posto nagradni natječaj

Skejt škola s Antonijem Pekovićem: 'Kickflip'


Sponzorirani članak
03.10.2017.11:35
Skejt škola s Antonijem Pekovićem: 'Kickflip'

sažeto

Pridruži se našem skejterskom nagradnom natječaju i osvoji LG Q6 SMARTPHONE! U prvoj epizodi te Antonio Peković uči bazični skejt trik - kickflip


Sponzorirani članak
03.10.2017.11:35

Na portalu 100posto smo ozbiljni u praćenju domaćih ekstremnih sportaša. Ne samo zato što u raznim sportovima i disciplinama ostvaruju vrhunske rezultate o kojima rijetki pišu, već zato i što na tjednoj bazi donose fantastičan video sadržaj za kojega osjećamo kako smo ga dužni podijeliti s našim čitateljima u rubrici 100posto ekstremno.

Q6

Mladi skateboarder iz Zagreba, koji je među najboljima na europskoj sceni, Antonio Peković (21), jedan je od naših role modela te smo vas upravo s njim odlučili provesti kroz našu skejt školicu i nagradni natječaj u kojemu ćete imati priliku osvojiti bogate nagrade: 

-  2x LGQ6 smartphone

- 6 x  VIP kišobran i VIP moleskin

- 4 x VIP torba i VIP moleksin

Sviđa vam se novi LG Q6 smartphone? Uletite u našu nagradnjaču, možda ćete uskoro imati prilike snimati svoje trikove s hit telefonom! Prvi trik kojega predstavljamo s Antoniom je kultni kickflip, bazični skejt trik bez kojega nema naprijed u skateboardingu, a za kojega ste najviše glasali u našoj anketi o trikovima za koje želite da ih Peković objasni. U idućim danima ćemo predstaviti i ostala tri trika koja ste izglasali - backside flip, 5-0 grind i 360 flip.

Stoga pratite naš natječaj i uploadajte svoje verzije trikova u periodu od 3. listopada do 29. listopada kada će naš 100posto ekstremni žiri odabrati dvanaest pobjednika.

Čitatelji koji isprate sva četiri trika uploadom vlastitih pokušaja ulaze u bubanj za bogate nagrade naših sponzora, između ostalih i LGQ6 smartphone s besprijekornom kamerom za snimanje skateboardinga. Svakako se nemojte brinuti probati trik, pa čak i ako ga ne znate, cijenit ćemo vaš trud i kreativnost! Doskočeni trik nije uvjet za pristupiti natječaju, iako je zasigurno prednost. Sretno i pratite rubriku 100posto ekstremno!

Q6

Zagreb

100posto ekstremno

skateboarding

Antonio Peković

Podijeli članak