100POSTO NAGRADNI NATJEČAJ

Skejtaj s jednim od najvećih europskih talenata Antonijem Pekovićem i osvoji bogate nagrade!


Sponzorirani članak
26.09.2017.09:45
Skejtaj s jednim od najvećih europskih talenata Antonijem Pekovićem i osvoji bogate nagrade!
Jakov Novak

sažeto

Pridruži se našem skejterskom nagradnom natječaju i osvoji bogate nagrade!


Sponzorirani članak
26.09.2017.09:45

Na portalu 100posto smo ozbiljni u praćenju domaćih ekstremnih sportaša. Ne samo zato što u raznim sportovima i disciplinama ostvaruju vrhunske rezultate o kojima rijetki pišu, već zato i što na tjednoj bazi donose fantastičan video sadržaj za kojega osjećamo kako smo ga dužni podijeliti s našim čitateljima.

Budući da Hrvatska oduvijek obiluje talentima u tzv. "trećem sportu" – zapostavljenom i marginaliziranom, atraktivnosti unatoč – na našem portalu smo posljednjih mjeseci odlučili predstaviti najbolje od njih u našoj rubrici 100posto ekstremno. Mladi skateboarder iz Zagreba, koji je među najboljima na europskoj sceni, Antonio Peković (21), jedan je od naših role modela te smo vas upravo s njim odlučili provesti kroz naš nagradni natječaj u kojemu ćete imati priliku osvojiti bogate nagrade: 

-  2x LGQ6 smartphone

- 6 x  VIP kišobran i VIP moleskin

- 4 x VIP torba i VIP moleksin

Sviđa vam se novi LG Q6 smartphone? Uletite u našu nagradnjaču, možda ćete uskoro imati prilike snimati svoje trikove s hit telefonom! Svaki čitatelj koji pošalje svoju fotografiju ili video uradak trika ulazi u bubanj za osvajanje novog LG Q6 smartphonea.

Q6

Kako sve ne bi ostalo isključivo na natjecateljskom nivou (budući da kompetitivnost nije najvažnija odrednica ekstremnih sportova), odlučili smo u sve ubaciti i edukacijski faktor, pa ćete s mladim Pekovićem imati priliku naučiti neke od osnovnih skejt trikova, koje ćete nam zatim prezentirati kroz fotografije ili video vaših pokušaja tih trikova.

Sve što trebate napraviti jest niže u anketi glasati za četiri trika koje želite da ih Antonio Peković razjasni kroz video priloge koje ćemo napraviti s njim. Anketa će biti otvorena dva dana, do srijede 27.09.2017 u 23:59 sati. Zatim slijedi teži dio posla: izađite na ulicu, ponovite jedan od prvih četiri trikova koji će osvojiti najviše glasova naših čitatelja i pošaljite nam fotografiju ili video istoga! Vaše materijale moći ćete uploadati kroz formular na našem portalu u idućim tjednima i time ulazite u bubanj za novi LG Q6 smartphone, ali i ostale nagrade naših partnera. Stoga obavezno pratite rubriku 100posto ekstremno, učite trikove s Pekovićem i šaljite nam svoje materijale. Tko zna, možda ćete baš vi postati ponosni vlasnik novog telefona s kojim ćete dalje bilježiti svoje ekstremne avanture na trgovima i ulicama. Sretno!

Q6

 

100posto ekstremno

skateboarding

Antonio Peković

ekstremni sport

treći sport

Podijeli članak