Video: 'It's not coming home'

Skoro godinu dana nakon SP-a u Rusiji svi se i dalje rugaju Englezima: Urnebesni video postao viralni hit na društvenim mrežama


100posto
28.06.2019.14:00
Skoro godinu dana nakon SP-a u Rusiji svi se i dalje rugaju Englezima: Urnebesni video postao viralni hit na društvenim mrežama
Getty Images

sažeto

Jedan se igrač FIFA-e 19 dobro našalio s engleskom nogometnom reprezentacijom koja je uspjela osvojiti pehar u virtualnom svijetu, ali...


100posto
28.06.2019.14:00

Engleska nogometna reprezentacija spada među najveće reprezentacije na svijetu. Englezi se vole hvaliti kako je njihova liga najbolja na svijetu, a na kraju krajeva, oni su i izmislili nogomet i svakako su u samom vrhu kada govorimo o najpopularnijem sportu na svijetu.

Ipak, zadnje veliko natjecanje osvojili su još davne 1966. godine i od onda uglavnom plaču za trofejem i svake dvije godine se nabrijavaju kako je baš to europsko ili svjetsko prvenstvo ono koje će im donijeti zlatne medalje.

Getty Images

Tako je bilo i u Rusiji gdje su sa svojim sloganom 'It's coming home' uspjeli dobro naživcirati cijeli svijet. Iako su uoči samog Mundijala i sami bili svjesni da neće napraviti ništa spektakularno, dobar start u Rusiji ih je nabrijao i krenule su priče kako ponovno 'miriše na titulu'.

U polufinalu su naletjeli na Hrvatsku i čak i poveli u petoj minuti preko Trippiera, ali snove su im srušili Perišić u 68. i Mandžukić u 109. minuti i tako ih udaljili od titule. Na kraju su izgubili i od Belgije u borbi za broncu i završili na četvrtom mjestu s 'drvenom medaljom'.

Getty Images

Čak i prije nego što su došli do polufinala svima osim njima je bilo jasno da se 'pehar ne vraća kući', ali oni su bahato ustrajali na tome i zapravo cijeli svijet okrenuli protiv sebe. Danas, skoro godinu dana nakon, i dalje se zbijaju šale s Englezima i njihovim nedosanjanim peharom.

Jedna takva pojavila se i na Redditu. Jedan igrač FIFA-e 19 objavio je snimku na kojoj engleska nogometna reprezentacija u toj nogometnoj simulaciji ipak podiže pehar, no greška u kodu koju je napravio EA Sports nije dopustila da kapetan Engleske podigne pehar do kraja.

Getty Images

Ova scena popraćena je i urnebesnim komentarom igrača FIFA-e koji je u naslovu videa iskoristio priliku da bocne Engleze.

"Čak i da ga osvoji, Engleska ne može podići trofej", napisao je korisnik Reddita i pokrenuo naravno lavinu komentara usmjerenih protiv Engleza i njihovog sna o podizanju trofeja...

Even after winning one, England still can’t seem to lift a trophy🤦‍♂️ from r/FIFA

nogomet

hrvatska nogometna reprezentacija

Rusija

esport

Svjetsko prvenstvo u nogometu

nogometna simulacija

FIFA 19

engleska nogometna reprezentacija

newsletter

Prijavite se na Newsletter