Novi Hrvat stiže u Madrid

Španjolski div sprema se ponuditi 50 milijuna eura za sjajnog Vatrenog i velikog prijatelja Luke Modrića


100posto
06.08.2019.19:00
Španjolski div sprema se ponuditi 50 milijuna eura za sjajnog Vatrenog i velikog prijatelja Luke Modrića
Getty Images

sažeto

Atletico Madrid želi dovesti Marcela Brozovića kojeg bi Inter mogao pustiti za 50 milijuna eura


100posto
06.08.2019.19:00

Diego Simeone nije u dobrim odnosima s kapetanom Vatrenih Lukom Modrićem što je i sasvim logično s obzirom na to da su na suprotnim stranama na terenu i zastupaju dva velika madridska rivala. Njihov odnos je još više pogoršan kada je Luka osvojio Zlatnu loptu, a Simeone izjavio kako ju je trebao dobiti Antoine Griezmann ili Raphael Varane.

Getty Images

Naravno da te riječi nisu dobro sjele Modriću i njihov odnos, barem onaj službeni dio koji moraju odraditi, postao je još hladniji. Ipak, trener Atletica nikada nije skrivao svoje divljenje prema Modrićevim vještinama na terenu i uvijek je priznavao da je upravo Luka taj koji radi razliku na terenu.

Kako je Simeoneu jasno da Luku ne može dobiti u Atletico Madridu, okrenuo se lakše ostvarivoj varijanti. Španjolski mediji pišu kako je Simeone bacio oko na Modrićevog suigrača iz reprezentacije u kojem vidi istu onu borbenost kakvu posjeduje kapetan Vatrenih.

Getty Images

Simeone želi pod svaku cijenu dovesti veznjaka Intera Marcela Brozovića. Španjolski mediji raspisali su se kako je Brozović veliki prijatelj Luke Modrića kojeg je zamalo nagovorio da mu se pridruži u Interu. Luka je navodno bio jako blizu odlaska u Italiju, ali se u zadnji tren predomislio i obnovio ugovor s Realom.

Sada bi se hrvatski dvojac mogao družiti u Madridu. Simeone želi Brozovića koji se uklapa u njegovu viziju igre i kojeg vidi kao velikog radnika i agresivnog igrača kakav se traži u Atleticu, a uz to Epic Brozo ima i sjajnu tehniku pa se čini kao idealno pojačanje.

Emilio Andreoli/Getty Images

Inter bi za hrvatskog reprezentativca mogao tražiti oko 50 milijuna eura na što je Atletico spreman pa bi uskoro La Liga mogla postati bogatija za još jednog Hrvata.

nogomet

transfer

Luka Modrić

La Liga

Atletico Madrid

Inter Milan

Marcelo Brozović

Diego Simeone

newsletter

Prijavite se na Newsletter