Mladi reprezentativac nema sreće

Talijanski velikan odustaje od veznjaka: Hrvatski reprezentativac nakon polusezone odlazi u svoj sedmi klub u karijeri


Slaven Knežević
23.09.2018.19:00
Talijanski velikan odustaje od veznjaka: Hrvatski reprezentativac nakon polusezone odlazi u svoj sedmi klub u karijeri
Getty Images

sažeto

Talijanski Milan više ne računa na Alena Halilovića koji će u siječnju morati potražiti novi klub, sedmi u svojoj karijeri


Slaven Knežević
23.09.2018.19:00

Alen Halilović nikako ne može pronaći klub koji bi mu odgovarao. 22-godišnji mladi hrvatski reprezentativac karijeru je započeo u zagrebačkom Dinamu i predviđali su mu svijetlu budućnost. Iz Dinama je prešao u Barcelonu i sve je izgledalo idilično za Alena, no uskoro su počele brojne posudbe i promjene kluba.

Iz Barce se preselio u Sporting Gijón, pa u HSV i Las Palmas, a početkom srpnja ove godine otišao je u AC Milan. Ipak, izgleda da se ni u Milanu neće dugo zadržati. Talijanski Calciomercato piše kako će mladi Hrvat već u siječnju potražiti novi klub.

Razlog je poprilično jednostavan. Halilović je u Milan stigao za vrijeme stare uprave, a kada je došlo novo vodstvo predvođeno legendarnim Paolom Maldinijem, Leonardom i trenerom Gennarom Gattusom zaključeno je kako im mladi veznjak ipak nije potreban.

Talijani pišu kako za sada nema još konkretnih ponuda za njegove usluge, ali nagađaju kako bi Halilović karijeru mogao nastaviti u Španjolskoj u kojoj je već igrao u nekoliko navrata. Halilović, koji je upisao i devet nastupa za a reprezentaciju Hrvatske, se još nije oglasio, baš kao ni njegov sadašnji klub, a vjerojatno i neće do siječnja kada će potražiti novu sreću u sedmom klubu u njegovoj profesionalnoj karijeri.

nogomet

transfer

Milan

Alen Halilović

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter