VIDEO: HIT TETOVAŽA POSTALA NAJVEĆI PROMAŠAJ

Tetovirao si jednu od najvećih pobjeda svoje momčadi na ruku, ali ubrzo je uslijedilo šokantno otkriće i pokvarilo mu veselje


100posto
13.04.2019.17:00
Tetovirao si jednu od najvećih pobjeda svoje momčadi na ruku, ali ubrzo je uslijedilo šokantno otkriće i pokvarilo mu veselje
Getty Images

sažeto

Navijač River Platea si je istetovirao QR kod koji vodi na YouTube snimku golova njegove ekipe protiv Boca Juniorsa, no video je uklonjen zbog autorskih prava


100posto
13.04.2019.17:00

Već smo navikli na brojne tetovaže povezane s nogometom, ali jedan je navijač otišao korak dalje u želji da pokaže svoju privrženost klubu. Navijač River Platea inovativnom je tetovažom najprije oduševio cijeli svijet, a onda ostao poprilično razočaran vlastitom tetovažom.

River Plate je slavio u finalu Copa Libertadoresa u dvoboju s mrskim rivalima Boca Juniorsima i tako oduševio svoje navijače, a jedan od njih je taj trenutak poželio ovjekovječiti tetovažom. Ideja za sliku na vlastitom tijelu bila je sjajna, no nije mu ni na kraj pameti bilo da bi mu sve mogao pokvariti YouTube.

Getty Images

Naime, navijač si je istetovirao QR kod koji mu je omogućio da svaki puta kada ga skenira mobitelom na ekranu dobije snimku spomenutog finala i još jednom proživi sretne trenutke i veliku pobjedu svoje voljene momčadi.

Tetovaža je u kratkom roku obišla cijeli svijet, a brojni korisnici društvenih mreža hvalili su tetovažu koja je vjerojatno jedna od najoriginalnijih u povijesti tetovaža. Navijač je bio presretan, no ubrzo je uslijedio šok.

Kada je skenirao kod s ruke dobio je obavijest od YouTubea kako video nije moguće pogledati jer je uklonjen zbog autorskih prava. Ispostavilo se kako je navijač napravio kod koji je vodio na kanal koji nije ovlašten za emitiranje Copa Libertadoresa pa sada svaki puta kad skenira tetovažu dobije crnu sliku i podsjetnik o autorskim pravima.

nogomet

YouTube

tetovaža

River Plate

Boca Juniors

newsletter

Prijavite se na Newsletter