Čilić objasnio probleme u finalu

'U petak sam osjetio bolove, a dan kasnije imao sam krvava stopala. Izvukli smo dosta tekućine, ali nije išlo'


Vjekoslav Paun
16.07.2017.20:20
'U petak sam osjetio bolove, a dan kasnije imao sam krvava stopala. Izvukli smo dosta tekućine, ali nije išlo'
Reuters

sažeto

Doktori su mi to pomogli sanirati, ali dan poslije, u subotu, bol je bila iznimno jaka. Bilo je dosta krvi. Izvukli smo dosta tekućine, cijeli dan smo se posvetili rješavanju tog problema, ali nije išlo", rekao je Marin


Vjekoslav Paun
16.07.2017.20:20

Marin Čilić nije uspio osvojiti Wimbledon, ali nije razočarao. Brojni na njegovom mjestu ne bi niti odigrali poen, ali on je stisnuo zube i krvavih stopala dao sve od sebe...

Poslije finala objasnio je novinarima što se zapravo dogodilo...

"Tijekom polufinalnog meča protiv Sam Querreya osjetio sam bol u nozi. Nisam tad zvao fizioterapeuta, čak mi to nije djelovalo strašno na prvu. Doktori su mi to pomogli sanirati, ali dan poslije, u subotu, bol je bila iznimno jaka. Bila je prevelika. Bilo je dosta krvi. Izvukli smo dosta tekućine, cijeli dan smo se posvetili rješavanju tog problema, ali nije išlo", rekao je Marin i nastavio:

"U nedjelju sam dobio injekciju anestetika ne bi li mi se pokušala ublažiti bol, ali na tom mjestu dosta je tvrde kože. Nekih 30-ak minuta prije meča bio sam kod doktora, dobio sam anestetik i vjerovao sam da će mi to pomoći na najbolji mogući način. Nekih 10-ak minuta prije meča testirao sam noge, no osjetio sam bol pri zagrijavanju, noge jednostavno nisu slušale."

Pojasnio je...

"Tijekom finala imao sam problema sa svakim malo čvršćim dodirom lijeve noge s podom. Stalno me je to boljelo i nisam se mogao kretati na najbolji mogući način."

Na kraju je zaključio...

"Razočaran sam jer znam koliko sam radio za ovo", rekao je Marin Čilić.Marin Čilić

Wimbledon

Podijeli članak