Božo Sušec kod Stankovića

'U Savezu očekujem promjene dosta brzo, vidjeli ste da igrači nisu pustili članove IO-a u avion!'


100posto
22.07.2018.17:00
'U Savezu očekujem promjene dosta brzo, vidjeli ste da igrači nisu pustili članove IO-a u avion!'
Cropix

sažeto

"Dalić je iznenađenje. Ta priča je kao bajka braće Grimm, koju je povremeno režirao Hitchcock, a ostvario Zlatko Dalić. On je vrhunski trener", rekao je Božo o izborniku


100posto
22.07.2018.17:00

Legendarni sportski komentator Božo Sušec gostovao je u popularnoj HRT-ovoj emisiji "Nedjeljom u dva".

"Je li Mamić nepravedno zapostavljen u slavlju? On ima te sudske procese koje ima, zbog kojih je u izbjeglištvu. No treba reći da je napravio dosta dobrih stvari, razvoj infrastrukture, skauting. Pustimo sad motive, kako je to kasnije iskoristio. Zdravko ima velikog neprijatelja, a to je Zdravko Mamić, on je tvornica konflikata.", rekao je Sušec.

Vjeruje da će u HNS-u sve normalno funcionirati bez Mamića.

"Savez može, ali u Dinamu je sve bilo na njegovim plećima, i taj klub će se morati drugačije organizirati. U Savezu očekujem promjene dosta brzo, ima dosta nezadovoljstva, vidjeli ste da igrači nisu pustili članove IO-a u avion. Ima 15 kombinacija i vidjet ćemo što će biti, ali mislim da ćemo na jesen imati drugačije ustrojen nogometni savez."

Prokomentirao je novog izbornika:

"Dalić je iznenađenje. Ta priča je kao bajka braće Grimm, koju je povremeno režirao Hitchcock, a ostvario Zlatko Dalić. On je vrhunski trener. On je vrhunski trener, a za to moraš biti psiholog, komunikator, nekad mama i tata, a moraš imati i nešto karizmatično".

Nije mu žao što nije bio u Rusiji...
"Čak mi je drago pogledati ovako u miru, sa strane, iz sasvim druge pozicije, jer ogroman dio života sam proveo u tim gužvama na stadionima, to je velik dio sportskog novinarstva, doći uopće na svoje komentatorsko mjesto, osigurati da linije funkcioniraju", reći če Božo.

nogomet

Božo Sušec