Božo Sušec kod Stankovića

'U Savezu očekujem promjene dosta brzo, vidjeli ste da igrači nisu pustili članove IO-a u avion!'


100posto
22.07.2018.17:00
'U Savezu očekujem promjene dosta brzo, vidjeli ste da igrači nisu pustili članove IO-a u avion!'
Cropix

sažeto

"Dalić je iznenađenje. Ta priča je kao bajka braće Grimm, koju je povremeno režirao Hitchcock, a ostvario Zlatko Dalić. On je vrhunski trener", rekao je Božo o izborniku


100posto
22.07.2018.17:00

Legendarni sportski komentator Božo Sušec gostovao je u popularnoj HRT-ovoj emisiji "Nedjeljom u dva".

"Je li Mamić nepravedno zapostavljen u slavlju? On ima te sudske procese koje ima, zbog kojih je u izbjeglištvu. No treba reći da je napravio dosta dobrih stvari, razvoj infrastrukture, skauting. Pustimo sad motive, kako je to kasnije iskoristio. Zdravko ima velikog neprijatelja, a to je Zdravko Mamić, on je tvornica konflikata.", rekao je Sušec.

Vjeruje da će u HNS-u sve normalno funcionirati bez Mamića.

"Savez može, ali u Dinamu je sve bilo na njegovim plećima, i taj klub će se morati drugačije organizirati. U Savezu očekujem promjene dosta brzo, ima dosta nezadovoljstva, vidjeli ste da igrači nisu pustili članove IO-a u avion. Ima 15 kombinacija i vidjet ćemo što će biti, ali mislim da ćemo na jesen imati drugačije ustrojen nogometni savez."

Prokomentirao je novog izbornika:

"Dalić je iznenađenje. Ta priča je kao bajka braće Grimm, koju je povremeno režirao Hitchcock, a ostvario Zlatko Dalić. On je vrhunski trener. On je vrhunski trener, a za to moraš biti psiholog, komunikator, nekad mama i tata, a moraš imati i nešto karizmatično".

Nije mu žao što nije bio u Rusiji...
"Čak mi je drago pogledati ovako u miru, sa strane, iz sasvim druge pozicije, jer ogroman dio života sam proveo u tim gužvama na stadionima, to je velik dio sportskog novinarstva, doći uopće na svoje komentatorsko mjesto, osigurati da linije funkcioniraju", reći če Božo.

nogomet

Božo Sušec

newsletter

Prijavite se na Newsletter