VIDEO: Pa neće ga valjda s tim napasti!?

'Ubojica dječjeg lica' zakuhao stvari pred spektakl, otkrio čega se Barcelonina zvijezda smrtno boji: 'Uh, mrzim tu stvar!'


Dejan Šmehil
10.04.2019.14:00
'Ubojica dječjeg lica' zakuhao stvari pred spektakl, otkrio čega se Barcelonina zvijezda smrtno boji: 'Uh, mrzim tu stvar!'
Getty

sažeto

Ole Gunnar Solskjaer otkrio je kako se Gerard Pique jako boji igala, što je španjolski nogometaš i priznao na konferenciji za medije


Dejan Šmehil
10.04.2019.14:00

Večeras će se na Old Traffordu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka sučeliti Manchester United i Barcelona, a iako i sama utakmica nudi visoku dozu adrenalina, prilično je zanimljivo bilo i na konferencijama za medije.

Unitedov menadžer Ole Gunnar Solskjaer otkrio je veliku tajnu Gerarda Piquea, da se boji igala! Pa su novinari Španjolca suočili s tim pitanjem.

Getty Images

"Čega se bojim?", prvo Pique nije razumio pitanje na engleskom, a onda mu je netko od novinara preveo.

"Igala? Uh, da! Mrzim ih! Mrzim ih otkako sam bio dijete", priznao je španjolski nogometaš.

Malo ga je iznenadilo da Solskjaer zna za taj podatak.

"Nisam znao da to zna, ali u toliko godina u profesionalnom nogometu, nekad ih trebaš. Jer trpiš bolove i moraš se brzo oporaviti", istaknuo je Pique i zaključio temu 'igle'.

"Sad sam se već prilagodio na njih i nije mi to tako strašno kao kad sam bio mlađi. Tad sam ih se zaista bojao..."

Reuters

Nedavno smo imali slučaj da je nogometaš žiletom rezao protivnike, ali Solskjaer valjda neće dati svojim napadačima male pribadače kako bi prestrašili Barcinog stopera... Šalimo se, naravno!

A za Piquea će ovo biti posebna utakmica iz više razloga. Vjerojatno svi znate da je dio svoje karijere proveo u Manchester Unitedu. Zanimljivo, prvi se put vraća na Old Trafford nakon 2008. godine.

nogomet

Barcelona

Manchester United

Gerard Pique

Ole Gunnar Solskjaer

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter